W "Operze" przeglądarce mobilnej strona nie działa prawidłowo

alwaro

1664085691

Nieda się korzystać z że strony coś się podziało z ostatnia aktułalizacją strony, w chrome działa prawidłowo, a w operze nie 

•  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1664087655

Może to kwestia oszczędzania transferu (ten zielony listek w menusach).  Sam tak miałem że część stron ładowała się z jakimiś artefaktami. Wyłącz to a powinno być ok.

1 Fajne!
  •  
    1664092706

Twoja ortografia tez nie dziala prawidłowo. 

//andreo.spc: Poprawiłem temat, aby nie kuło w oczy :)

3 Fajne!
  •  
    1664134009
    Bez urazy ale ktoś jeszcze używa opery?
    1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1664141253

@Laska oczywiście, zwłaszcza GT. Wszystko tylko nie chrum ;)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1664175896

@alwaro Cała strona Ci nie działa w Operze, czy któreś pojedyncze funkcje? Opisz proszę dokładniej co się dzieje, ew. wrzuć screen tutaj lub podeślij na maila. Będę wdzięczny za więcej informacji.
    Faktycznie rzadko się słyszy o korzystaniu z mobilnej przeglądarki Opery.
    Czy ktoś ma jeszcze podobny problem? @kenny2612 ?

1 Fajne!
  •  
    1664185673

Witam Większość odnośników kieruję mnie do zgłoszenia blokady samego siebie, gorna część strony nie daje się przewinac

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1664190522

@Laska złe przeczytałem ;) opera na desktopie :D mobile to safari :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1664190586

@andreo.spc ja zle przeczytałem :) mobilnie na safari - wszytsko śmiga. Na PC opera gt i tam również elegancko :)

0 Fajne!
  •  
    krowek Admin
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1664196544

@alwaro Sprawdziłem na moim Samsungu S9+ i serwis działa prawidłowo na Operze mimo włączonych opcji blokowania reklam i oszczędzania transferu.

Poklikałem chwile i udało mi się raz wywołać ten problem, który pojawił się u Ciebie. Tak jak napisał @Minuta1985 jest to związane z opcją oszczędzania transferu. Gdy się jej używa i potem wyłączy to niektóre style mogą nie ładować się prawidłowo. Jest to jakiś błąd w Operze.

Spróbuj zamknąć stronę, wyłączyć tryb oszczędzania transferu, ubić całkowicie Operę i wejść do niej jeszcze raz. Jeśli to nie pomoże to kliknąć w ikonkę profilu w prawym dolnym rogu -> kliknąć w ikonę Ustawień (zębatka) -> Prywatność -> Wyczyść dane -> zaznaczyć tylko "Ciasteczka i dane witryn" oraz "Obrazy i pliki w pamięci podręcznej". Takie działanie może spowodować, że będzie się trzeba jeszcze raz zalogować na różnych stronach.

Daj znać czy udało się to naprawić ;)

2 Fajne!
  •  
    1664211566
    Ok 👌 super działa "Minuta" miał rację wszystko działa, jeszcze raz dziękuję za pomoc można na was liczyć. 
    2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry