Thymesia - ktoś coś ? :)

kenny2612

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1657488140

Hej, natrafiłem na ciekawą pozycje która niedługo debiutuje - Thymesia. Tytuł soulslike ale cena mnie zszokowała - 129 zł w ME - zamówiłem :) 

i właśnie ta cena skłania do pytania ,,czemu tak tanio?” 

Czy to gra ledwo AA czy bardziej indyk? Po gameplayach wyglada fajnie i nie wydaje się być indykiem :) może wy wiecie coś więcej ? 

•  
    1657529735

Bardziej Idyk, sugerując się komentarzami i dostępą betą. Bolączką na którą narzeka większość przesadzona ilość życia przeciwników żeby sztucznie wydłużyć rozgrywkę oraz regeneracja życia Bossów. Reszta wydaje się ok.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1657562777

@kenny2612 grałem w demo podczas ostatniego festiwalu Steam. W mojej opinii gra nie robi dobrego pierwszego wrażenia, a przynajmniej udostępniony fragment. Grafika być może przypadnie komuś do gustu (jest oszczędnie, szaroburo, ponuro, wszędobylska mgła spowija miasteczko...), ale jest uboga w detale, jak w niskobudżetowej produkcji. Postać porusza się zwinnie, wręcz za szybko, ale znowu... dość skromnie wyglądał zakres ruchów protagonisty na  początku. W demie trafiłem na kilku pomniejszych przeciwników, z którymi moja postać rozprawiła się bez problemu, ale już miniboss (tak zakładam) był wymagający w walce. Niemniej, mimo że zjadłem zęby na Dark Souls, to ten tzw. "soulslike" totalnie mnie odepchnął przy zetknięciu z demem. Na pewno nie zaryzykowałbym zakupu na premierę, tylko przetestował wcześniej.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry