Rodzinka Netflix
Poszukuję 2-3 uczciwych osobników, którzy byliby zainteresowani dzieleniem konta i oglądaniem za niższą cenę. Przy trzech osobach razem ze mna byłoby to 17 zł. Przy czterech 13 zl, przy pięciu 10 zł. W ostateczności pół na pół, czyli 26 zł. Dla mnie samego nie jest już to opłacalne, bo oglądam raz na kilka dni.
-
Dzięki wielkie, na razie mam "partnera" na najbliższy miesiąc. Dam znać.
Wiesz może, jak zrealizować zakup przez Turcję?
0 Fajne! -
@Lysy0800 odezwij się pod koniec miesiąc, bo do 1 lutego to jeszcze ktoś jest chętny. Potem zwolni mi się jeden slot za 45 pln na 3 miesiące
0 Fajne! -
@Lysy0800 https://www.pepper.pl/promocje/netflix-turcja-465803
0 Fajne! -
@Majok jak się uda to już nie będzie 45 pln :)
O opcji tureckiej nie wiedziałem, ale na pewno skorzystam od lutego :)
1 Fajne! -
@milka_90 Ja tak dzieliłem konto przez 3 lata z jakimś gościem z Peppera, bo nie chciało mi się założyć swojego konta w Turcji, a to 5 minut roboty raptem, a przez te 3 lata zero problemów było. Dodatkowo polecam jeszcze YouTube Premium z Argentyny ( 5pln solo lub 7pln pakiet rodzinny)
0 Fajne! -
@Majok za cholerę nie wiem jak tam wleźć na ten turecki yt... nie ogarniam tego vpn. Co wejdę na jakąś stronę z niby darmowym to wołają jakieś dziwne kwoty za usługę po kilka euro miesięcznie. Możesz podpowiedzieć albo odesłać do kogoś kto ogarnia "rodzinę"?
0 Fajne! -
@milka_90 Przeglądarka google i Hola VPN darmowy i elegancko przechodzi, później tylko przy płatności trzeba podać adres argentyński np. Ulica: Donizetti 466/ kod pocztowy:B1827/ Miejscowość Buenos Aires i płatność najlepiej kartą Revoult, żeby nie było przewalutowania. Sprawdziłem na nowym koncie i normalnie ceny widzę w Peso Argentyńskich
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo