Rodzinka Netflix

konewko Elite Vip

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552388937

Poszukuję 2-3 uczciwych osobników, którzy byliby zainteresowani dzieleniem konta i oglądaniem za niższą cenę. Przy trzech osobach razem ze mna byłoby to 17 zł. Przy czterech 13 zl, przy pięciu 10 zł. W ostateczności pół na pół, czyli 26 zł. Dla mnie samego nie jest już to opłacalne, bo oglądam raz na kilka dni.

•  
    1641541319

@milka_90

Dzięki wielkie, na razie mam "partnera" na najbliższy miesiąc. Dam znać.

@Majok

Wiesz może, jak zrealizować zakup przez Turcję?

0 Fajne!
  •  
    1641552382

@Lysy0800 odezwij się pod koniec miesiąc, bo do 1 lutego to jeszcze ktoś jest chętny. Potem zwolni mi się jeden slot za 45 pln na 3 miesiące 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1641562837

@Lysy0800 https://www.pepper.pl/promocje/netflix-turcja-465803

0 Fajne!
  •  
    1641564519

@Majok jak się uda to już nie będzie 45 pln :)

O opcji tureckiej nie wiedziałem, ale na pewno skorzystam od lutego :)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1641574395

@milka_90 Ja tak dzieliłem konto przez 3 lata z jakimś gościem z Peppera, bo nie chciało mi się założyć swojego konta w Turcji, a to 5 minut roboty raptem, a przez te 3 lata zero problemów było. Dodatkowo polecam jeszcze YouTube Premium z Argentyny ( 5pln solo lub 7pln pakiet rodzinny)  

0 Fajne!
  •  
    1641745479

@Majok za cholerę nie wiem jak tam wleźć na ten turecki yt... nie ogarniam tego vpn. Co wejdę na jakąś stronę z niby darmowym to wołają jakieś dziwne kwoty za usługę po kilka euro miesięcznie. Możesz podpowiedzieć albo odesłać do kogoś kto ogarnia "rodzinę"?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1641751944

@milka_90 Przeglądarka google i Hola VPN darmowy i elegancko przechodzi, później tylko przy płatności trzeba podać adres argentyński np. Ulica: Donizetti 466/ kod pocztowy:B1827/ Miejscowość Buenos Aires i płatność najlepiej kartą Revoult, żeby nie było przewalutowania. Sprawdziłem na nowym koncie i normalnie ceny widzę w Peso Argentyńskich 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry