Rodzinka Netflix
Poszukuję 2-3 uczciwych osobników, którzy byliby zainteresowani dzieleniem konta i oglądaniem za niższą cenę. Przy trzech osobach razem ze mna byłoby to 17 zł. Przy czterech 13 zl, przy pięciu 10 zł. W ostateczności pół na pół, czyli 26 zł. Dla mnie samego nie jest już to opłacalne, bo oglądam raz na kilka dni.
-
@konewko Jest sens dzielić Netflix na pięć osób, skoro można założyć tylko cztery profile? Chyba, że ja czegoś nie wiem, a przecież też dzielę konto :)
EDIT: Już znalazłem info. Faktycznie można mieć pięć profili :)0 Fajne! -
Ale z tego co widzę, to jest możliwość na max 4 urządzeniach, więc mogłaby zdarzyć się sytuacja, w której ktoś nie poogląda :)
Ja na chwilę obecną dzielę konto ze znajomymi i gorąco polecam taką metodę :)
Jeśli za miesiąc będziesz nadal potrzebował kogoś do dzielenia, to być może się odezwę :)0 Fajne! -
Są 4 urządzenia to prawda, ale 5 profili, a szansa, że wszyscy w tym samym momencie będą oglądać jest bardzo niska :P
Jakby ktoś był chętny to dajcie znać :)
0 Fajne! -
5 dych dupy nie ma i ja osobiście mam sam bo korzystam na trzech telewizorach i na laptopie. A 5 profili to mnie bardzo zaskoczyliście bo nie miałem o tym pojęcia
0 Fajne! -
Lepiej przez Turcje kupić wychodzi 29pln za najwyższy pakiet
0 Fajne! -
@Majok a jak to zrobić? I czy nie mogą zablokować z tego względu konta?
0 Fajne! -
@maciek4281 https://www.pepper.pl/promocje/netflix-1145-z-miesieczne-z-vpn-premium-2860-poradnik-142795 Tu masz poradnik, nic nie blokują, a biblioteka jest ta sama co w Polsce i wszystkie filmy i seriale po Polsku
0 Fajne! -
Poproszę do tego poradnik jak przekonfigurować dwa routery pod VPN i wtedy będzie miało to dla mnie jakis sens.
0 Fajne! -
Jednak odpuszczę :)
Za dużo kombinowania
Ale dzięki za podpowiedź i dobre chęci
0 Fajne! -
Hej. Jak ktos bylby chetny to posiadam 2 miejsca wolne. Piszcie najlepiej na mail jak cos nrs20@o2.pl
Postaram sie odpisac jak najszybciej
//andreo.spc: Proszę o zachowanie ostrożności - użytkownik świeżo zarejestrowany.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo