PSStore - minimalne doładowanie poniżej 20 PLN?

Temat zamknięty

Konto usunięte

Konto usunięte

1552468103

Wrzuciłem sobie wczoraj do koszyka Hitman GO i Lara Croft GO co dawało razem 18,75 PLN.
W portfelu miałem 0 PLN, więc byłem przygotowany na to, że z konta pociągnie mi 20 PLN czyli minimalną kwotę doładowania portfela.
A tutaj cyk, pobrało mi dokładnie 18,75 PLN.
Stąd pytanie - czy coś zmieniło się w zasadach działania PSStore? Jaka jest teraz minimalna kwota doładowania portfela?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552470970

Nic się nie zmieniło. Najniższe doładowanie fizyczne to 15zł (można je dostać np. w Empiku), ale jeśli w PSS płacisz bezpośrednio kartą płatniczą podpiętą do konta, to pobierze tylko wymaganą kwotę.

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1552478399

no cóż, lepiej dowiedzieć się o tym później niż wcale. w takim razie temat do zamknięcia

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552479504

Luzik ;)

0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu

Temat zamknięty

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry