Prośba o wycenę zestawu, HELP

Malik23

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552995260

Witam,

chciałbym prosić o pomoc w wycenie zestawu Nintendo Switch:

- konsola Nintendo Switch Pokemon: Let's go pikachu edition + joy-con żółty + poke ball plus ( gry na konsoli: pokemon let's go pikachu, FM 19 touch

- kontroler nintendo switch pro controller 

- uchwyt joy-con charging grip

- karta pamięci microSD SanDisk 128GB microSDXC Ultra 100MB/s A1 C10 UHS-I U1

- kontroler pokeball plus (nie używany w ogóle, więc Mew jest w środku)

- 2 gry : NBA Playgrounds 2, Monopoly (w folii)

Wszystko zakupione w sklepie x-kom 28.12.2018, faktura oraz gwarancja. Do wszystkiego oryginalne pudełka.

Jakość celująca, użyta z 3 razy.

Załączam zdjęcia:

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

//edit maciej_spc: Temat przeniesiony do odpowiedniej kategorii. 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553007361

Lepiej rozcząstkuj ten zestaw i posprzedawaj osobno , bo pewnie szybciej sprzedasz niż w całości

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1553010899

a jeśli chciałbym w całości to ile mogę wołać za to? 1200 - 1800 ?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553038538

Wołać możesz ile chcesz bo nikt Ci nie zabroni :-)

Konsola nówka 1600 więc tu musisz sam wycenić ile weźmiesz.

Pro kontroler nowy sprzedałem za 180zł jakieś dwa miesiące temu - na aledrogo kosztuje 100 więcej ale nie ma chętnych

Uchwyt myślę że około 60zł jak ktoś da to będzie dobrze , bo to też nie ma brania.

Pokebal plus 150 na aledrogo za nówke i ogłoszenie wisi i wisi. Chętnych brak

Gry 130-150 ale wątpie w tą górną granice bo to słabe gry i nie dla takich gier kupuje się switcha

Karta micro jest warta niewiele

Wycena oczywiście zrobiona plus/minus bazująca na doświadczeniu , ale nie musisz się z nią zgadzać , aczkolwiek gdyby ktoś oferował za to wszystko kwoty jakie tu napisałem to ja osobiście oddałbym to wszystko bez chwili zastanowienia.

A Ty na ile sobie wyceniłeś mniej więcej? Jest duża rozbieżność?

0 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1553283269

Fajny zestawik, gdybym miał na zbyciu 2k i parcie na konsolkę od N to bym sam wziął.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry