Promocje na gry w sklepach.

bigdo

1552397668

Temat informacyjny o okazjach na gry w sklepach. Jeśli ten temat łamie regulamin czy coś, proszę o usunięcie.

Gra PS4 The Elder Scrolls V: Skyrim Edycja Specjalna - 59,90zł.

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-the-elder-scrolls-v-skyrim-edycja-specjalna

Dla porównania taki Gamer ma wystawioną używkę za 120zł. :D

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1591511467

@sensei86pl   Chciałem kupić jakąś twoją badziewną grę, ale widzę, że np. za Bloodborne chcesz 50 zł (albo np. Death Stranding, Mortal Kombat 11, iks de 🤣) kiedy nówka kosztuje 55 zł z darmową przesyłką, więc nie dość, że <ciach> to jeszcze hipokryta 😂

"ale wy macie tanio mi sprzedawać gry, kurła! Najlepiej za darmo oddawać, kurła!" 😄

// Trzymajmy wysoki poziom wypowiedzi. ~ mastahluc

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1591513921

Kończyny dywagacje na temat cen i ofert innych użytkowników. Wracamy do wrzucania linków z promocjami.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1592737530

Pierwsza część Injustice za darmo na PS4 w PS Store. Gra zostaje przypisana na stałe do konta, lecz należy zrobić to przed 26 czerwca, gdyż wtedy wróci stała cena. Taka sama promocja znajduje się w Microsoft Store. 

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1018-CUSA00051_00-INJUSTICEULTIMAT

4 Fajne!
  •  
    1593629019

Ponownie można złapać w dobrej cenie Days Gone - 79 zł z darmową wysyłką

https://allegro.pl/oferta/ps4-days-gone-nowa-folia-wersja-pudelkowa-9441744439?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

1 Fajne!
  •  
    1593711883

@Tomix   angielska wersja językowa, dlatego pewnie taniej

0 Fajne!
  •  
    1593712446

@Tomix

Nowa w folii bez paska ps4 ;p

0 Fajne!
  •  
    1593713067

W angielskiej wersji można włączyć polskie napisy. Wersja z dubbingiem polskim na allegro 89zł 

Osobiście gierka bardziej mi podeszła w anglojęzycznej wersji niż z dubbingiem, ale to wiadomo kwestia gustu i ogarnięcia językowego :)

https://allegro.pl/oferta/nowa-gra-ps4-days-gone-polski-dubbing-9300230286?bi_s=ads&bi_m=listing%3Amobile%3Aqueryandcategory&bi_c=NGU5MDMyM2YtNjA5Ni00NTI3LWFmMWEtZjU1MWQxMmNkZjdkAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=27185c1d-8cae-4434-8054-fdbf60b3aef4

1 Fajne!
  •  
    1593718756

@Tomix Potwierdzam, na pewnym etapie wyłączyłem polski dubbing i odpaliłem angielski, polecam zagrać z pl napisami w tę grę. :)

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1593729764

Swoją drogą o co chodzi z tym paskiem ps4? Skąd oni biorą te gry? One są używane i taki sklep sam sobie robi te folie? 😁 Może to głupie pytania, ale ja nigdy w życiu nie spotkałem się z takim egzemplarzem bez paska.

0 Fajne!
  •  
    1593755920

@Asamer

Moze z odzysku, w sensie po renowacji jakas partia i zapakowana w zwykla folie, kiedys na allegro byl gosc, ktory handlowal tylko takimi egzemplarzami niby "nowkami" z zagraniczna okladka :p

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (25–28 listopada 2024)
25 listopada 2024

Kosmiczne misje, cyberpunkowe intrygi, strach w ciemnościach i ekstremalne wyścigi motocrossowe – końcówka listopada przynosi premiery gier, które zadowolą każdego gracza!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry