Playstation Plus Grudzień 2021

Masteron Moderator

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1638619277

Gry dostępne od 7 Grudnia:

- Godfall Challenger Edition (PS4+PS5)

- LEGO DC Super Villains (PS4, kompatybilne z PS5)

- Mortal Shell (PS4, kompatybilne z PS5)

•  
    1638638088

Mortal Shell cieszy, miałem w poszukiwanych, więc trafili idealnie. Co do pozostałych - ponoć kampania Godfall marna i właśnie endgame jest dużo ważniejszy, ale jednak wolę standardowy progres, a nie wskakiwanie od razu w skórę wypasionej postaci. No chyba że wciąż będzie można go rozwijać i znajdować nowe itemki to na pewno sprawdzę. A z LEGO Villains ucieszył się mój syn, może w końcu odlepi się od Minecrafta :P

0 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1638639450

Godfall ,LEGO DC Super Villains dodam do biblioteki ale napewno ogram Mortal Shell na Ps5

1 Fajne!
  •  
    1638639740

Mortal shell i lego nawet fajne, z kampanią godfalla odwalili maniane, no i boli to że w azji dostają jeszcze judgment a u nas nic

0 Fajne!
  •  
    1638640589

Słabe jest to że morlat shell bd tylko wersja na ps4... O godfallu to szkoda sterzepić klawiaturę nawet... 

Ps. Wersja mortal shell na ps5 robi robotę ;) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1638656218

Godfall to wersja jedynie online, czyli jak demo, szkoda słów co odwalili :) ja tego nie dodaje do biblioteki nawet, wymienie się to będę grał dopiero :)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry