PlayStation 5 - co, kiedy i jak

konewko Elite Vip

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552328184

Temat do plotek, dyskusji i luźnych rozmów o nadchodzącej wielkimi krokami PlaysStation 5. Jak myślicie, kiedy PS5 wyjdzie? Jakie będzie miało bebechy? Odpali wszystko w 4K/60 fps? Zapraszam do dyskusji fanów nie tylko plejki, ale też wszystkich graczy.

Blog: Oficjalnie o PlayStation 5

•  
    1555451623

@mastahluc

No więc świetnie, mam nadzieję że to będzie skok jakościowy  :) Przyznam że nie jestem aż tak mocno na czasie z tymi ostatnimi wypowiedziami twórców, muszę się zaznajomić. Oby tylko gry nie poszły w jakimś złym kierunku bo póki co to trzeba chwalić i wielbić SONY bo exy zlecają znakomite i oby tak zostało, niech żyją gry fabularne a nie multiplayerowe nabijacze kasy nie mające końca.

2 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1555453136

@herbatkowy

Otóż to. Niech single player nie znika kosztem gier online i gier-usług. Niech sobie koegzystują razem. Ja wybieram zabawę dla pojedynczego gracza :-)

1 Fajne!
  •  
    1555482655

https://ciach.pl/news/131827/playstation-5-zapowiedziane.html

U nas pojawi się taki news lada chwila. Proszę nie linkować do obcych serwisów.

~konewko

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1555485703

@mastahluc @sullivan_1989

Popraw mi proszę pierwsze zdanie poprzedniej wypowiedzi, zabrakło słowa "nie" przed słowem "znika".

Zrobione ;)

~konewko

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1555490149

Ps5 zamierzam kupić rok po premierze ewentualnie jak wyjdzie jakiś "lift" bo odkąd pamiętam to zawsze z pierwszymi generacjami były jakieś problemy od ps1 aż do teraz : p i oczywiście konsola wleci na raty bo jestem żydem xd 

1 Fajne!
  •  
    1555495333

@Erick0674

Raty to żaden powód do wstydu, to normalny sposób finansowania i ja jestem zdania że nawet jeżeli mam całą gotówkę to lepiej wziąć coś na raty 0%. No i wbrew pozorom bogaci ludzie korzystają z kupowania na raty nie rzadziej niż Ci biedni :) 

Ale takie podejście też zyskałem dopiero jak zacząłem prowadzić swoją działalność, kiedyś też myślałem że na raty to biorą tylko biedacy :D Guzik prawda płynność finansowa to podstawa i najlepiej wszystko kredytować i nie wyczyszczać się z gotówki, kwestia tylko odpowiednich warunków :) a jak są raty 0% bardzo często to jest to wyśmienita sprawa bo budżetu sobie nie rujnujesz a miesięcznej raty nawet nie zauważasz jak znika sobie cichutko z konta :)  Sam tak zrobiłem z telewizorem.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1555498308
    Akurat jeżeli chodzi o sprzęt elektroniczny to tylko i wyłącznie biorę na raty mam jakąś awersję co do wytrzymałości i jakoś inaczej podchodzę do wydawania miesięcznie 50-200zl niż z ręki wyłożyć 1700 :p wolę na koncie zawsze mieć te kilka zer więcej niż w nagłej sytuacji się zastanawiać skąd wziąć gotówkę: p i w żaden sposób się tego nie wstydzę skoro mam dodatkową możliwość zakupu czegoś to z tego.korzystam wstyd jest gdy unika się spłat w terminie :p 
    3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1555504864

@mastahluc Ja zacząłem odkładać na PS5 tuż po wakacjach ubiegłego roku, więc powinienem się wyrobić do premiery tak, żeby jeszcze kilka gier na start kupić :) A co do grania singiel/multi to zawsze będę zwolennikiem singla. Może to przez mój wiek. Może przez to, że jestem staroszkolnym graczem i wolę kanapowe multi, bo dawniej tylko tak się grało. W każdym razie - singiel jest u mnie zawsze na pierwszym miejscu :)

2 Fajne!
  •  
    1555518960

A u mnie single jest na jedynym miejscu bo na konsoli w ogóle nie gram online, nie mam nawet PS+ :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1555524387

Jedyny multik w jaki gram na ps to FIFA 19 ale raz na miesiąc bo po 3 dniach gry mam jakąś stagnację i robię się czerwony po 10 przegranych meczach pod rząd xd @sullivan_1989 jestem 6 lat młodszy ale również wolę single :p wychowałem się na ff:tactics chrono cross crash bandicoot Tekken więc multik do szczęścia mi nie jest potrzebny chociaż jeżeli ktoś z was grał w nostale to dzięki tej grze zarobiłem ~5tys złotych :D 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry