PlayStation 5 - co, kiedy i jak
Temat do plotek, dyskusji i luźnych rozmów o nadchodzącej wielkimi krokami PlaysStation 5. Jak myślicie, kiedy PS5 wyjdzie? Jakie będzie miało bebechy? Odpali wszystko w 4K/60 fps? Zapraszam do dyskusji fanów nie tylko plejki, ale też wszystkich graczy.
-
No więc świetnie, mam nadzieję że to będzie skok jakościowy :) Przyznam że nie jestem aż tak mocno na czasie z tymi ostatnimi wypowiedziami twórców, muszę się zaznajomić. Oby tylko gry nie poszły w jakimś złym kierunku bo póki co to trzeba chwalić i wielbić SONY bo exy zlecają znakomite i oby tak zostało, niech żyją gry fabularne a nie multiplayerowe nabijacze kasy nie mające końca.
2 Fajne! -
Otóż to. Niech single player nie znika kosztem gier online i gier-usług. Niech sobie koegzystują razem. Ja wybieram zabawę dla pojedynczego gracza :-)
1 Fajne! -
https://ciach.pl/news/131827/playstation-5-zapowiedziane.html
U nas pojawi się taki news lada chwila. Proszę nie linkować do obcych serwisów.
~konewko
0 Fajne! -
Popraw mi proszę pierwsze zdanie poprzedniej wypowiedzi, zabrakło słowa "nie" przed słowem "znika".
Zrobione ;)
~konewko
0 Fajne! -
Ps5 zamierzam kupić rok po premierze ewentualnie jak wyjdzie jakiś "lift" bo odkąd pamiętam to zawsze z pierwszymi generacjami były jakieś problemy od ps1 aż do teraz : p i oczywiście konsola wleci na raty bo jestem żydem xd
1 Fajne! -
Raty to żaden powód do wstydu, to normalny sposób finansowania i ja jestem zdania że nawet jeżeli mam całą gotówkę to lepiej wziąć coś na raty 0%. No i wbrew pozorom bogaci ludzie korzystają z kupowania na raty nie rzadziej niż Ci biedni :)
Ale takie podejście też zyskałem dopiero jak zacząłem prowadzić swoją działalność, kiedyś też myślałem że na raty to biorą tylko biedacy :D Guzik prawda płynność finansowa to podstawa i najlepiej wszystko kredytować i nie wyczyszczać się z gotówki, kwestia tylko odpowiednich warunków :) a jak są raty 0% bardzo często to jest to wyśmienita sprawa bo budżetu sobie nie rujnujesz a miesięcznej raty nawet nie zauważasz jak znika sobie cichutko z konta :) Sam tak zrobiłem z telewizorem.
0 Fajne! -
Akurat jeżeli chodzi o sprzęt elektroniczny to tylko i wyłącznie biorę na raty mam jakąś awersję co do wytrzymałości i jakoś inaczej podchodzę do wydawania miesięcznie 50-200zl niż z ręki wyłożyć 1700 :p wolę na koncie zawsze mieć te kilka zer więcej niż w nagłej sytuacji się zastanawiać skąd wziąć gotówkę: p i w żaden sposób się tego nie wstydzę skoro mam dodatkową możliwość zakupu czegoś to z tego.korzystam wstyd jest gdy unika się spłat w terminie :p3 Fajne!
-
@mastahluc Ja zacząłem odkładać na PS5 tuż po wakacjach ubiegłego roku, więc powinienem się wyrobić do premiery tak, żeby jeszcze kilka gier na start kupić :) A co do grania singiel/multi to zawsze będę zwolennikiem singla. Może to przez mój wiek. Może przez to, że jestem staroszkolnym graczem i wolę kanapowe multi, bo dawniej tylko tak się grało. W każdym razie - singiel jest u mnie zawsze na pierwszym miejscu :)
2 Fajne! -
A u mnie single jest na jedynym miejscu bo na konsoli w ogóle nie gram online, nie mam nawet PS+ :)
0 Fajne! -
Jedyny multik w jaki gram na ps to FIFA 19 ale raz na miesiąc bo po 3 dniach gry mam jakąś stagnację i robię się czerwony po 10 przegranych meczach pod rząd xd @sullivan_1989 jestem 6 lat młodszy ale również wolę single :p wychowałem się na ff:tactics chrono cross crash bandicoot Tekken więc multik do szczęścia mi nie jest potrzebny chociaż jeżeli ktoś z was grał w nostale to dzięki tej grze zarobiłem ~5tys złotych :D
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo