"Niemoralna propozycja" Nie do odrzucenia :)
Temat zamknięty
Szanowny Pan Radek poszukuje "GOW", za którego chciałem dopłacić i wymienić na TLU2. Otrzymałem propozycję nie do odrzucenia i zastanawiam się co z nią zrobić? (tudzież moja irytacja sięgnęła zenitu) Chciałem się z Wami podzielić owym gagatkiem, a zarazem zapytać jak Wy reagujecie na tego typu oferty ? Nie jestem fanem TLU, ale czy ta gra jest naprawdę tyle warta ? :)
-
@DraGo a nie lepiej iść do sklepu i kupić nówkę ? Dobra rozumiem, że chcesz się pozbyć GOWa ale to się po prostu mu nie opłaca (z mego punktu widzenia)
1 Fajne! -
Dokładnie widzę screen z Twoją pierwszą propozycją i tam widać GOW plus 40zł za TLOU 2.
Na co liczyłeś składając taką propozycję?
I zaraz po tym założyłeś temat o "niemoralnej propozycji"
Tylko "zapomniałeś" dodać , że tą niemoralną propozycją była Twoja własna oferta.
A skoro nie masz problemu z dopłatą to po jakiego grzyba składasz takie niedorzeczne propozycje i później zakładasz takie głupie tematy w których sam się jeszcze pogrążasz? Dopłać 150zł bo tyle dokładnie powinieneś dopłacić i po sprawie. I gdybyś od razu uczciwie podszedł do tematu , a nie pró ował kogoś wydymać to nie byłoby żadnego tematu
1 Fajne! -
I okej, po temacie. Z szacunku do drugiej osoby tak bym postąpił. Wystarczyło podziękować za propozycję lub napisać o konkretnej dopłacie.
0 Fajne! -
👍
0 Fajne! -
Ahahahahahahah
Z szacunku do drugiej osoby?
Mogłeś zrobić to samo co ja zrobiłem - odrzucić i po problemie, a nie bez sensu pisać gorzkie żale na forum, na którym z tego co widzę nie przyznali ci racji.
Kto tu zaczął szukać "frajera"?
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
4 Fajne! -
Masz zgodę DraGo na publikowanie jego wiadomości? Wątpię. Co prawda niczego takiego tam nie ma, ale wiadomość to wiadomość.
Zamykam, bo sytuacja wymyka się spod kontroli.
2 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo