Nasze kolekcje.
Skoro każdy tutaj wymienia wersje pudełkowe to pochwalcie się swoją kolekcją.
Oto moja:
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
Nie ma tego dużo, jeszcze z czasów gry na x360 mialem dużo więcej pudełek. Są oczywiście gry, których mimo przejścia na 100% nie sprzedam.
-
Stara kolekcja
3 Fajne! -
A tu obecna z gier i trochę filmowo:
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Ogólnie mało, bo sporo ograłem z GP. PS5 głównie czeka na 2022 :)
4 Fajne! -
@KamilTruchta Naprawę fajny temat na forum, myślę że prawie każdy już trochę tutaj siedzi, ma na swojej półce jakieś ciekawe tytuły, jeżeli chodzi o mnie, jak będę miał trochę czasu podrzucę swoja kolekcje jaką posiadam. Pzdr.
3 Fajne! -
zawsze coś
3 Fajne! -
Nie pudełkowe, ale edycje kolekcjonerskie i specjalne zbieram. :)
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
6 Fajne! -
Takie tam ode mnie, sorki za słabą jakość.
8 Fajne! -
3 Fajne!
-
Ostatnio ktoś w wiadomości prywatnej zarzucał mi że nie mam tak naprawdę gier które wystawiam bo z nikim się nie wymieniam. Tak naprawdę to praktycznie niemal wszystko czego szukam i co mnie interesuje stoi u mnie na półce.
3 Fajne! -
Moje zabijanie czasu 😁 PlayStation 4:(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia) PlayStation 3: (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
3 Fajne! -
Chciałem dodać w jednym poście ale musiałem rozdzielić bo się nie mieszczą zdjęcia. U mnie już chyba nie najgorzej ale wciąż wielu gier poszukuję także zajrzyjcie do mnie a może cos wymienimy lub odkupie od was to czego poszukuję. Moja kolekcja cały czas w "budowie":
Część 1 to psx i ps2:(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo