Który SmartBand wybrać?

Sadam49

1605163372

Witajcie. Mam zamiar kupić mojej drugiej połówce prezent, padło na SmartBand'a. Chodzi takowy za nią już od dłuższego czasu. Niestety stoję przed wyborem pomiędzy Huawei Band 4, a Xiaomi Mi Band 4. Oba SmartBand'y są w świetnej kwocie, którą chciałbym przekazać na ten sprzęt. Który z tych dwóch lepiej wybrać? Może ktoś miał szansę sprawdzić oba i coś podpowie? Zalety i wady? Dodam, że telefon jaki użytkuje moja dziewczyna to Huawei P20 Lite. 

Pozdrawiam

•  
    1605164551

Jak weźmiesz Xiaomi - będzie zadowolona. Jak weźmiesz Huawai - też będzie szczęśliwa.

Mam MiBand 4 od pół roku, wcześniej miałem smartwatcha Polar m200 - typowo biegowy zegarek -> stwierdziłem jednak iż sportowy zegarek nie jest mi potrzeby i wymieniłem na smart band.

Jeśli dziewczyna nie jest wariatką biegową czy też zaawansowaną fitnessiarą -> bierz Xiaomi bo jego prostota i intuicyjność będą plusami.

Do tego wymienne paski za "5 zł" na alli -> będzie zadowolona.

Przejrzyj możliwości dedykowanych aplikacji i wybierz taką, jaka będzie w pełni jej potrzeba. 

2 Fajne!
  •  
    1605165985

Miałem mi banda 4 i teraz mam 5. Myślę że mi band nie ma sobie równych jeśli chodzi o stosunek cena do jakości. Polecam rozejrzeć się za 5 . Teraz na aliexpress można wyrwać w promocji za jakieś 90 zł. Czekasz co prawda okolo 3 tygodni ale zdecydowanie taniej niż w Polsce. Opaska po zaktualizowaniu ma normalnie język polski. Zamawiałem 4 i 5 z ali i bez problemu przyszły.

2 Fajne!
  •  
    1605363095

Dzięki za powyższe, pomocne odpowiedzi. Może ktoś jeszcze coś doda 😉

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry