Kantor

cygan99

1577260774

Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie, ale może można by stworzyć coś takiego jak kantor. Głównie chodzi o osoby poszukujące grę, powiedzmy gra X kosztuje najtaniej 80zl w ogloszeniach, jednak ja, potomek cebuli, chce za nią dać 60zl. Teraz, albo znajdzie się ktoś, kto ulegnie i sprzeda za 60 bo ma chorom curke, albo dajmy na to po 2 miesiącach gra spadnie do 60zl i wtedy cyk, powiadomienie, biedaku stać cię już. Myślę idea do rozwinięcia. Przerzucenie ciężaru sprzedaży gry na tego co sprzedaje, a nie co kupuje. 

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1577264390

Jest opcja negocjuj cenę, która zastępuje Twój kantor :)

1 Fajne!
  •  
    1577266444
    0 Fajne!
  •  
    1577266562

@konewko jest, ale dalej kupujący wychodzi z inicjatywą do sprzedającego, jak ta opcje zaznaczył, chodzi o pewnego rodzaju automat, nie mam zbytnio czasu siedzieć i analizować cen, mam 60 zł przeznaczone na tą grę, jezeli gra będzie po 60zl, daj znać. 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry