Jaki TV OLED 65 pod PS4
Jaki TV OLED 65 cali pod konsole PS4
Jakie macie doświadczenie ? Rozważam LG model c9, jeśli ktoś odpalał na nim konsolę proszę wskazanie słabych stron lub wad TV :)
-
OLEDy nie mają raczej słabych stron poza wypalaniem. Chociaż to też zależy od sposobu użytkowania. Jak Cię stać na taki sprzęt to na pewno nie będziesz żałował. Ja kupiłem popularnego w tamtym roku samsunga nu8000 i jestem bardzo zadowolony, chociaż to jednak półka niżej niż OLED.
2 Fajne! -
Posiadam c9 lecz 55 cali . Dla mnie idealny pod każdym względem - samo tv(smart itp ) oraz pod ps4 . Jestem w 100% zadowolony i polecam
3 Fajne! -
0 Fajne!
-
Ciekawy test TV którego proponują pod konsole która jeszcze nie wyszła 😆😆 polecają coś czego nie podłączyli pod TV 🤣🤣🤣
Niestety takich artykułów nie biorę na poważnie bo jakiej klasy trzeba być redaktorem żeby takie bzdury wypisywać.
Z własnego doświadczenia wiem że pod podłączeniu PS4 pro z RDR 2 na full w hdr do TV OLED firmy szajsung model q67 tv miał problemy z idealnym odświeżaniem.
Dlatego wolę poczytać doświadczenia ludzi z forum niż zawierzać redaktorowi który nie miał czegoś w rękach (ps5) i poleca pod to TV 🤔
3 Fajne! -
@Tomix to wygląda po prostu na clickbaitowy artykuł i tyle. ;)
0 Fajne! -
Witam.
Moje doświadczenie z Lg. Oled. 55 cali. Modelu nie pamiętam. Trzy miesiące temu zepsuła się matryca. Na gwarancji, na szczęście. Ale do rzeczy.
Obraz miał piękny, kolory, czerń, no bajka.
Wypalony po roku. Wszystkie znaczki: tvn, tvp i inne, nawet napisy u dołu na paskach też zostawiały cień. Nawet przeskalowanie obrazu i magiczne filmy co jakiś czas nic nie dawały. Bardzo irytujące to było. Zawieszający się system, kilka razy dziennie sam się restartował i posiadał jeszcze kilka innych bolączek. Ogólnie nie warty żadnej ceny. Ja kupiłem ostatni model po wycofaniu. Na szczęście miałem pięcioletnią gwarancję. Telewizor za osiem koła, był totalnym szmelcem. I pomyśleć, że ten szmelc kosztował ponad 15tyś. na początku sprzedaży.
Podsumowując, mój pierwszy i ostatni LG w życiu. Pozdrawiam.
2 Fajne! -
ja uzywam sony 65xf6505 pod ps4 pro i moge jak najbardziej go polecic ale to led
2 Fajne! -
Zdecydowanie Sony. Mój ledowy KD-75xg... świetnie się sprawuje. Mega wrażenia z gry. Szkoda, że nie mam konsolki PRO. Wydaje się, że tv. Sony powinno być najlepiej dopasowane, ale pewnie jest z tym różnie.
1 Fajne! -
Jak ktoś szuka oleda to tu ma dobra okazję. Można wyciągnąć np nowego LG CX55 za 5799 zł. Kupujesz zestaw za 7999 zł - (sprzedasz zestaw XBOX One X 1TB z 2 grami za około 2000 zł)- drugi pad za 200 zł = oledzik wychodzi za 5799 zł
Oferta znaleziona na stronie (możliwy zakup także przez stronę LG: lg.com/pl/…box). należy zakupić w dniach i zarejestrować go na stronie: strefalg.pl/pro…501 do roku, a otrzymamy konsole XBOX One X 1TB z 2 grami (Forza Horizon 4 i LEGO Speed Champions) oraz 2 kontrolery.
Do wyboru mamy
(cena bez promocji: 10047 zł => 7999 zł za TV + 1799 zł XBOX One X 1 TB z 2 grami i 1 padem + 249 zł dodatkowy pad)
(cena bez promocji: 11547 zł => 9499 zł za TV + 1799 zł XBOX One X 1 TB z 2 grami i 1 padem + 249 zł dodatkowy pad)
(cena bez promocji: 13047 zł => 10999 zł za TV + 1799 zł XBOX One X 1 TB z 2 grami i 1 padem + 249 zł dodatkowy pad)
(cena bez promocji: 15047 zł => 12999 zł za TV + 1799 zł XBOX One X 1 TB z 2 grami i 1 padem + 249 zł dodatkowy pad)0 Fajne! -
Taki który ma input lag poniżej 10
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo