God Of War Collection ps3/God Of War Collection Volume II ps3
Witajcie mam pytanie,bo mam zamiar kupić God Of War Collection /God Of War Collection Volume II na ps3, i nie wiem czy te tytuły zostały wydane w polskiej wersji językowej,bo czytałem na innym forum, że tylko były wydania wersji Angielskiej, natomiast sprzedający wysłał mi zdj. gierek,i z tyłu opakowania jest wszystko po polsku opisane....
-
Gry są w wersji angielskiej. Ze starych części tylko Chains of Olympus wyszło z polskim dubbingiem, ale nie pamiętam jak to wygląda w kolekcji.
1 Fajne! -
No nic.. Jak nawet będą wszystkie części w angielskiej to i tak warto ograć :).
0 Fajne! -
Konto usunięte1585939155
Chain of Olympus na PSP było po angielsku, ale w Duchu Sparty mieliśmy już Franza Bogusława. Być może w wersji na PS3 jest podobnie.
Edit: W wersji na PS3 chyba jest tak samo. Wklejam opis z wersji cyfrowej.
Dźwięk:God of War®: Ghost of Sparta: (Niemiecki, Rosyjski, Angielski, Włoski, Francuski, Polski, Hiszpański) God of War®: Chains of Olympus: (Niemiecki, Angielski, Włoski, Francuski, Hiszpański)Napisy:God of War®: Ghost of Sparta: (Niemiecki, Rosyjski, Angielski, Włoski, Francuski, Polski, Hiszpański) God of War®: Chains of Olympus: (Niemiecki, Angielski, Włoski, Francuski, Hiszpański)1 Fajne! -
@Masteron ja mam któraś z tych vol mogę sprawdzić jak ci tak zależy czy jesteś ciekaw 😉
0 Fajne! -
@strzechu tak jak kolega pisze, jedna jest po polsku ;)
0 Fajne! -
Z tego co pamiętam vol I mógł mieć główne menu po polsku, wybór części, ale same gry były na bank po angielsku.
Chyba nawet nie było opcji włączenia polskich napisów, bo pamiętam jak uciszałem żonę żeby słyszeć dialogi
1 Fajne! -
Ghost of Sparta, nie Chains... Pomyłka :-\
0 Fajne! -
W polskiej jest tylko Ghost of Sparta :) reszta po angielsku.
0 Fajne! -
Wszystkim wam tutaj dziękuję za wszystkie mi potrzebne informacje.:)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo