God od war Ragnarok - plyty

anecix

1676716508

Cześć wszystkim,

Proszę o wytłumaczenie kwestii dlaczego na ps4 są 2 płyty - Play i data disc, kiedy na ps5 tylko jedna?

Dziękuję 

•  
    1676718569

@anecix Hello. A to ciekawostka. Może zrezygnowali z jakiś danych na płycie, które konsola pobierze na dysk twardy? Stąd możliwa jedna płyta. Ale to jest tylko mój domysł.

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1676719850

PS5 czyta płyty o większej pojemności i gra w wersji dla PS5 zajmuje mniej miejsca.

1 Fajne!
  •  
    1676724571

Właśnie doczytałem na ps4 blu-ray, na ps5 ultra hd blu-ray? Macie info o ile więcej mieszczą GB płyty ps5 od ps4?

Nie sądziłem, że wprowadza nowy standard, a jednak, miłe zaskoczenie!

0 Fajne!
  •  
    1676730297

@anecix   zwykły bluray 25-50 gb w zależności od typu,ultra hd bluray 33-100 gb tez w zależności od typu.

1 Fajne!
  •  
    1676734639

@Vindicus a posiadasz może info dla porównania o blu-ray ps3, bardzo ciekawe wartości na przestrzeni tych generacji :D 

Instalacja gry ps4 na ps5 wygląda tak samo jak na ps4? Po czym gramy na płycie Play?

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry