Filtr do wyszukiwania osób w twojej okolicy

Wiktoresss

1594653279

Cześc ostatnim razem też dodałem propozycje, ale to nie ważne. Dzis pisze ponieważ pomyślałem nad czzymś co można by było dodać do strony, czyli filtrowanie ogłoszeń w twojej okolicy. żeby nie płacic za wysyłkę a poprostu spotkać się w miejscu i wymienic się z ręki do ręki. Myślę że podoba się wam mój pomysł :)

•  
    1594653415

Ja jestem jak najbardziej za! :) 

1 Fajne!
  •  
    1594658292

No całkiem praktyczne by po było 

0 Fajne!
  •  
    1594658387

No było by super takie rozwiązanie ✌😁✌

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1594659198

Hej @Wiktoresss dzięki za sugestię :) Obecnie możesz filtrować ogłoszenia poprzez podanie miejscowości co myślę, że na lokalną wymianę daje radę. Jakbyś widział w praktyce opisywany przez siebie filtr? 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1594662601

Coś w stylu jak na pewnym portalu ogłoszeniowym że np wpisuje swoją miejscowość i np. 15km, 30 km bardzo dobry pomysł 👍

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1594664828

@Marcinek3331 dokładnie to samo proponowałem już dawno dawno temu bo to zdecydowanie ułatwiłoby sprawę niż wpisywać każdą miejscowość w obrębie kilkunastu kilometrów.

Niestety wtedy to nie przeszło. Może teraz przejdzie?

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1594680061

Całkiem ciekawy pomysł. Swoją drogą, jestem ciekawy, ile osób z mojego otoczenia wymienia gry :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1594710707

Również podoba mi się pomysł, szczególnie że codziennie przejeżdżam około 200km na terenie podkarpacia, grę mógłbym dostarczyć bezpośrednio 👍

1 Fajne!
  •  
    1594722381

@maciej_spc tak pod względem miejscowości ale to by było dużo zapisywania ich 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry