Filtr do wyszukiwania osób w twojej okolicy
Cześc ostatnim razem też dodałem propozycje, ale to nie ważne. Dzis pisze ponieważ pomyślałem nad czzymś co można by było dodać do strony, czyli filtrowanie ogłoszeń w twojej okolicy. żeby nie płacic za wysyłkę a poprostu spotkać się w miejscu i wymienic się z ręki do ręki. Myślę że podoba się wam mój pomysł :)
-
Ja jestem jak najbardziej za! :)
1 Fajne! -
No całkiem praktyczne by po było
0 Fajne! -
No było by super takie rozwiązanie ✌😁✌
0 Fajne! -
Hej @Wiktoresss dzięki za sugestię :) Obecnie możesz filtrować ogłoszenia poprzez podanie miejscowości co myślę, że na lokalną wymianę daje radę. Jakbyś widział w praktyce opisywany przez siebie filtr?
0 Fajne! -
Coś w stylu jak na pewnym portalu ogłoszeniowym że np wpisuje swoją miejscowość i np. 15km, 30 km bardzo dobry pomysł 👍
1 Fajne! -
@Marcinek3331 dokładnie to samo proponowałem już dawno dawno temu bo to zdecydowanie ułatwiłoby sprawę niż wpisywać każdą miejscowość w obrębie kilkunastu kilometrów.
Niestety wtedy to nie przeszło. Może teraz przejdzie?
1 Fajne! -
Całkiem ciekawy pomysł. Swoją drogą, jestem ciekawy, ile osób z mojego otoczenia wymienia gry :)
0 Fajne! -
Również podoba mi się pomysł, szczególnie że codziennie przejeżdżam około 200km na terenie podkarpacia, grę mógłbym dostarczyć bezpośrednio 👍
1 Fajne! -
@maciej_spc tak pod względem miejscowości ale to by było dużo zapisywania ich
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo