EA Access na PS4
Coraz więcej poszlak pojawia się na temat udostępnienia usługi EA Access dla PS4. Jak się zapatrujecie na kolejny abonament?
Ja osobiście bardzo mało gram online, a EA ostatnio głównie w tej płaszczyźnie się porusza. Jednak dla takich perełek jak Unravel byłbym skłonny raz na jakiś czas opłacić subskrypcję.
Jakie jest wasze zdanie? Mieliście już styczność na X1?
-
coś na rzeczy jest, bo na Reddicie pojawiło się zdjęcie z brazylijskiej PS Store. tylko czy to prawda...
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
Jeśli prawda to ciekawe jak duży hajs poszedł w grę, bo pamiętam, że Sony zapierało się, że to nie dla nich taka usługa...
myślę, że jak się pojawi to sprawdzę z czym to się je, ale jakoś specjalnie się tym nie jaram...
0 Fajne! -
Możliwe, że EA mocno na tym zależało. W końcu PS4 to ponad 80 mln potencjalnych subskrypcji.
0 Fajne! -
EA czuje pismo nosem. Nie popuszcza takiej ilości potencjalnych subskrypcji.
1 Fajne! -
Kiedyś kupiłem na X1 i szczerze mówiąc to nie żałuję. Wykupiłem na 1 miesiąc i zdążyłem ograć dwie części Mirror's Edge i Unravel. Teraz na PS4 bym pewnie też kupił na miesiąc, żeby wbić platynkę w Unravel i przejść Unravel Two. Jak dla mnie to byłby chyba jedyny miesiąc, w którym bym opłacił EA Access.
0 Fajne! -
a tak szczerze to poza Unravel jest tam coś ciekawego? tzn z obecnej generacji? bo o ile na Xboxie można mówić o ciekawostkach ze względu na wsteczną kompatybilność tak w przypadku PS4 pewnie okroją o połowę usługę. Ciekawe czy wtedy cena ulegnie zmianie.
i kolejna poszlaka:
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
Już cała masa serwisów o tym napisała więc pewnie naprawdę EA zawita na ps.
Według mnie to bardzo dobrze , bo czym większy wybór to lepiej i ja na pewno wykupię tą usługę na wszystkie konta
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo