Dodawanie zdjęć
Czy jest taka możliwość, aby za duże zdjęcia były automatycznie kompresowane podczas dodawania do ogłoszenia? Mogłoby to ułatwić dodawanie ogłoszeń, zwłaszcza na telefonie.
-
W zależności czy to będzie osobny plugin czy na twardo wpisane w kodzie to i tak jestem za. Nie jest to trudne do wykonania.
1 Fajne! -
Również jestem za! Obecnie muszę korzystać z osobnej aplikacji do kompresji zdjęć - męczące to jest.
0 Fajne! -
Ja używam do tego Painta :D
0 Fajne! -
Można wrzucać zdjęcia z maksymalnym rozmiarem 4mb, są one kompresowane. To dość duży limit. Można też zmniejszyć rozdzielność robionych zdjęć w ustawieniach aparatu w smartfonie.
1 Fajne! -
0 Fajne!
-
@krowek każdy sobie jakoś radzi, ale gdyby robiło się to automatycznie, bez ograniczenia wielkości pliku wejściowego, to byłoby łatwiej i przyjemniej :) no chyba że te ograniczenia ciężko obejść.
0 Fajne! -
@Sowix @mastahluc ok, ustawiłem limit 9MB dla zdjęć wrzucanych do ogłoszeń. Mam nadzieję, że będzie łatwiej i przyjemniej :) Chcemy Wam zawsze ułatwiać tego typu akcje, fajnie że to zgłaszacie. Dla nas to właściwie nie jest problem, obrazki po uploadzie i tak są kompresowane.
P. S. Zaskoczcie mnie teraz ilością wrzuconych ogłoszeń :D
2 Fajne! -
Wszystkich, jakie zamieściłem, będzie w sumie ze 30.
2 Fajne! -
@krowek u mnie w sumie może 10-15, ale ja myślę o innych, żeby innym było lżej :P
no i dzięki za zmianę ;)
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo