Dodawanie do znajomych
-
O, to bardzo ciekawy pomysł! Możnaby mieć z kimś stały kontakt, bo niekiedy rzeczywiście trudno odnaleźć kogoś w wiadomościach, zwłaszcza jeśli nie ma jakiegoś charakterystycznego awatara.
1 Fajne! -
Konto usunięte1604493392
z doświadczenia wiem, że lista znajomych na konkurencyjnych portalach przydała mi się raz, lub wcale. Najczęściej jeśli jest z kimś dobra współpraca przy wymianie gier, przydaje się to tylko wtedy. Po dokonanej i zakończonej wymianie chyba nigdy nie kontaktowałem się z kontrahentem ponownie i vice versa. Kilka osób dodałem do znajomych tylko po to, aby nigdy więcej nie zamienić z nimi słowa.
Jeśli chodzi zaś o znajomych z "reala", mamy inne kontakty poza stroną wymieniającą gry. Dla mnie funkcja całkowicie zbędna.
Nie będę natomiast narzekał jeśli się pojawi. Po prostu raczej nie skorzystam.0 Fajne! -
Bo to jest po to żeby zawracać komuś tyłek, a bez zawracania tyłka nie będziesz miał dobrych ofert. W każdym razie lepiej, żeby coś takiego było niż nie było :D0 Fajne!
-
Jeśli szukasz konkretnego użytkownika to na ten moment możesz dodać jego grę do "obserwowanych" i z menu obserwowane wybrać takową grę, wówczas szukany użytkownik się odnajdzie. Minus taki, że musisz pamiętać która to jego gra, ale tylko wtedy gdy dodasz ich kilkanaście. Przy mniejszej ilości, ta metoda powinna się sprawdzić.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo