Dlaczego dostaje oferty wymiany gier których nie chce

ncq

1694761202

Witam,Jak w tytule od jakiegoś dłuższego czasu dostaje wymiany na gry które mam w zakładce niechciane a mimo to dostaje te ofertę,jest to irytujące ponieważ wchodzę tylko gdy ukazuje mi że mam nowa propozycje wymiany a potem się okazuje że jest to wymiana na grę która od dłuższego czasu mam w zakładce gry niechciane

Ma ktoś jakąś radę jak zrobić aby tego typu oferty już mi nikt nie wysłał?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1694767562

@ncq Dzieje się tak prawdopodonie gdy otrzymujesz od kogoś ofertę złożoną poprzez aplikację w telefonie. Niestety nie działa tam jeszcze integracja z listą "Nie chce" i można złożyć komuś dowolną ofertę, nawet z tymi grami, które druga strona ma na tej liście. Rozumiem, że może to wprowadzać zamieszanie. Czy często otrzymujesz takie oferty?

1 Fajne!
  •  
    1694781684

@andreo.spcn no ostatnio coraz częściej,a nie chcę blokować kogoś aby nie mógł wysłać mi oferty ponieważ najprawdopodobniej on nie wie że daną grę mam w zakładce niechciane gry bo może korzystać z aplikacji na telefonie

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1695027039

@andreo.spc no i mnie to dopadło. 3 oferty za grę z niechcianymi przeze mnie tytułami :) 

Niestety pisanie do kolegi nic nie dało więc musiałem go zablokować - ale też proponował śmieszne gry (wartościowo) więc nie żałuję że zablokowałem :) 

0 Fajne!
  •  
    1697115001

zawsze warto pisać do osób przed wysłaniem oferty co kogo interesuje, sam dostałem takie privy, przeglądam dokładnie profil użytkownika, wtedy przedstawiam propozycję na podstawie opinii profilu, a także tego w co grał i jakie chce gry, to ułatwia kontakt. To co jest tu opisywane to na łatwizne wrzucenie propozycji.

4 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry