Days Gone czy The Last of Us?

andreo.spc Admin

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1582976847

Gdybyś miał/a wybrać jedną z tych wspaniałych historii.. na którą padnie Twój wybór?

Wiem wiem, że pytanie ciężkie.. :) Obie historie poruszają, obie gry są świetne.. no i obie są na PS4 :P

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1583515769

@realizator Na Tlou się zaciąłem w pewnym momencie i od tego czasu jakoś nie mam ochoty wracać (może to i źle), a Days Gone mnie po prostu znudziło, a nie byłem nawet w połowie gry... :/

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1583517779

Jak to mówią, jeden lubi pomarańcze, a inny ziemniakiem się zachwyci :-D Z gustami cięzko dyskutować. Jak dla mnie to TLoU, na pewno mniej nudzi niż Days Gone, które ma bardzo dużo elementów powtarzalnych.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1583520028

Przez tą waszą dyskusje aż sobie znowu zainstalowałem TLoU😁 ach ten klimat. Choć przyznam że Days Gone dla mnie był też całkiem dobry. Najlepiej ograj dwa tytuły i masz po problemie. 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry