Czy mogę grać w gry z innego konta

Badur

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

6 lat temu

Jeśli kupię konto z grami to będę mógł grać w tę gry na swoim koncie Xbox one po ich pobraniu?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

6 lat temu

@Patr887 Tak grasz normalnie na swoim profilu. Jeśli kupujesz konto do współdzielenia to pograsz tylko offline, chyba, że akurat nikt inny się na to konto w danym momencie nie zaloguje. Niektóre konta sprzedają do ustawienia jako domowe, w tym przypadku pograsz online. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

6 lat temu

Ok dzięki

0 Fajne!
  •  
    6 lat temu

Podłączam się z pytaniem- teraz mam xbox game pass i pogrywam w Forzę, ale nie będę tego przedłużać i płacić, bo i tak gram tylko w jdną grę. Jeżeli kupię konto z grą to mój profil wraz z postępami z gry zniknie? Jedyne wyjście żeby zachować swój save to kupić własny egzemplarz gry ? 

0 Fajne!
  •  
    5 lat temu

@andreo.spc a w takim przypadku da się odblokowywać osiągnięcia?

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry