Cześć!

Vister81

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

6 lat temu

Cześć! 

Cholernie miło jest zobaczyć, jak taki fajny projekt przeobraził się w faktyczny stan rzeczy. Po wielu latach na GT, tysiącach godzin na stronie, kilkunastu tysiącach postów na forum i blisko setce wymian - przyszedł czas na nowy serwis. 

Mam nadzieję, że strona będzie działała tak jak "GT za czasów @lego " przez dłuższy czas :) 

Ja jestem kuba1611 - czas zmienić nick na aktualny - i witam Was wszystkich :] 

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

6 lat temu

Zawsze można je dodać do niechcianych.

0 Fajne!
  •  
    6 lat temu

Witam wszystkich. Po tylu latach na GT i chyba jego upadku? Nie wiem dokładnie co tam się dzieję i co się wydarzyło. Przypadkiem dzisiaj znalazłem wyniengry.pl i chyba zostanę tu na dłużej. Jeżeli ktoś jest z Łodzi bądź Zgierza niech się odezwie na priv 

4 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

6 lat temu

@Anabi88zgr Witamy na pokładzie! My dopiero się rozpędzamy :)

1 Fajne!
  •  
    6 lat temu

@andreo.spc mam nadzieję bo potencjał jest wielki 

0 Fajne!
  •  
    6 lat temu

Siemanko siemanko!

Ja dopiero co dowiedziałem się o tym portalu. Wbijałem także na GT. Liczę tutaj na dużą aktywność i powodzenia życzę w rozwoju portalu.

2 Fajne!
  •  
    6 lat temu

Siemano stara gwardio gt:) Ja też spędziłem tam kawał czasu bo pierwszy wystawiony pozytyw wyświetla mi 9 lat temu. Ale ten czas leci. Miło jest zobaczyć tutaj znajome nicki i avatary:D

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Kolejna część, te same problemy? Sniper Elite: Resistance - recenzja gry (XSX/XRP/XCG)
3 kwietnia 2025

Resistance przenosi nas w realia okupowanej Europy, gdzie każdy strzał może zmienić bieg historii. Czy nowa odsłona serii utrzymuje wysoki poziom, czy może snajperska legenda traci celność? Przekonaj się, czy warto podjąć tę misję!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry