Cześć!

Vister81

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552308927

Cześć! 

Cholernie miło jest zobaczyć, jak taki fajny projekt przeobraził się w faktyczny stan rzeczy. Po wielu latach na GT, tysiącach godzin na stronie, kilkunastu tysiącach postów na forum i blisko setce wymian - przyszedł czas na nowy serwis. 

Mam nadzieję, że strona będzie działała tak jak "GT za czasów @lego " przez dłuższy czas :) 

Ja jestem kuba1611 - czas zmienić nick na aktualny - i witam Was wszystkich :] 

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1552311971

Siemanko :) z tej strony dawny Eucliwood i naczelny hejter GT :D

Miło, że do nas wpadłeś i mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Czas zacząć nowy rozdział - WymieńGry.pl :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1552312821

@konewko Wow, czemu ja dopiero teraz się dowiaduję, że Ty to Ty? ?

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552313220

A tego to nie wiem :D Może nie zauważyłeś, że zmieniłem nick na GT ;)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552316361

@konewko Na gametrade zbyt wiele nie działa, więc nie brałem pod uwagę tego, że ktoś może coś zmienić. 

Edit. Witaj Kuba, coraz większa ekipa wyjadaczy z gametrade to wita :D 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552317028

@konewko A Ty wiesz, że ja też nie zauważyłem, że zmieniłeś nick :) Byłem przekonany, że to jakiś "świeżak" wskoczył. Bez obrazy oczywiście :D

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552318139

@sullivan_1989 Może nie świeżak, bo o ile dobrze pamiętam miał weterana na forum GT, ale pojawił się znikąd i tak kminiłem kto to jest, bo nie mogłem sobie nikogo przypomnieć o takim nicku. 

0 Fajne!
  •  
    1552318933

ja również, witam wszystkich i trzymam kciuki za nowy portal

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552320974

Cześć wszystkim!

Na Gametrade byłem niecałe 6 lat pod nickiem pablo9324 (jak szybko to zleciało :D). Teraz czas zacząć nowy rozdział na wymieńgry, mam nadzieję, że wszystko wypali tak jak trzeba i będziemy mieli wszyscy satysfakcję z fajnie działającej strony jak i samej wymiany/sprzedaży gierek tutaj :)

Pozostaje administracji życzyć powodzenia i postaram się jakąś malutką cegiełkę dołożyć od siebie jako użytkownik w rozwój tej strony ;)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552326972

@dawid2601 Weteran był przyznawany za wypowiedzi. Bardziej myślałem, że koleś jest raptem kilka tygodni, ale napier***a posty jak szalony :D Tak czy inaczej szacunek  @konewko   :D

Swoją drogą - bardzo mnie cieszy, że jest tu sporo osób z GT. Czuję się jak dzieciak, który zmienił szkołę, ale do nowej również chodzą dawni znajomi :)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552329633

Gametrade strasznie szanowałem przede wszystkim na ogromną aktywność na forum. W pewnym momencie dziennie pojawiały się dziesiątki unikatowych wątków, pytań, dyskusji... "Kurła kiedyś to było" :] 
    I nie powiem, że tutaj liczę na coś podobnego (bo niestety graczem zostałem niedzielnym oraz kanapowym). Co prawda czasy się zmieniły i nie jestem już nastolatkiem z mnóstwem wolnego czasu, ale przy ciekawych tematach nawet w pracy można coś napisać. 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry