Cześć!
Cześć!
Cholernie miło jest zobaczyć, jak taki fajny projekt przeobraził się w faktyczny stan rzeczy. Po wielu latach na GT, tysiącach godzin na stronie, kilkunastu tysiącach postów na forum i blisko setce wymian - przyszedł czas na nowy serwis.
Mam nadzieję, że strona będzie działała tak jak "GT za czasów @lego " przez dłuższy czas :)
Ja jestem kuba1611 - czas zmienić nick na aktualny - i witam Was wszystkich :]
-
Siemanko :) z tej strony dawny Eucliwood i naczelny hejter GT :D
Miło, że do nas wpadłeś i mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Czas zacząć nowy rozdział - WymieńGry.pl :)
0 Fajne! -
@konewko Wow, czemu ja dopiero teraz się dowiaduję, że Ty to Ty? ?
0 Fajne! -
A tego to nie wiem :D Może nie zauważyłeś, że zmieniłem nick na GT ;)
0 Fajne! -
@konewko Na gametrade zbyt wiele nie działa, więc nie brałem pod uwagę tego, że ktoś może coś zmienić.
Edit. Witaj Kuba, coraz większa ekipa wyjadaczy z gametrade to wita :D
0 Fajne! -
@konewko A Ty wiesz, że ja też nie zauważyłem, że zmieniłeś nick :) Byłem przekonany, że to jakiś "świeżak" wskoczył. Bez obrazy oczywiście :D
1 Fajne! -
@sullivan_1989 Może nie świeżak, bo o ile dobrze pamiętam miał weterana na forum GT, ale pojawił się znikąd i tak kminiłem kto to jest, bo nie mogłem sobie nikogo przypomnieć o takim nicku.
0 Fajne! -
ja również, witam wszystkich i trzymam kciuki za nowy portal
0 Fajne! -
Cześć wszystkim!
Na Gametrade byłem niecałe 6 lat pod nickiem pablo9324 (jak szybko to zleciało :D). Teraz czas zacząć nowy rozdział na wymieńgry, mam nadzieję, że wszystko wypali tak jak trzeba i będziemy mieli wszyscy satysfakcję z fajnie działającej strony jak i samej wymiany/sprzedaży gierek tutaj :)
Pozostaje administracji życzyć powodzenia i postaram się jakąś malutką cegiełkę dołożyć od siebie jako użytkownik w rozwój tej strony ;)
0 Fajne! -
@dawid2601 Weteran był przyznawany za wypowiedzi. Bardziej myślałem, że koleś jest raptem kilka tygodni, ale napier***a posty jak szalony :D Tak czy inaczej szacunek @konewko :D
Swoją drogą - bardzo mnie cieszy, że jest tu sporo osób z GT. Czuję się jak dzieciak, który zmienił szkołę, ale do nowej również chodzą dawni znajomi :)1 Fajne! -
Gametrade strasznie szanowałem przede wszystkim na ogromną aktywność na forum. W pewnym momencie dziennie pojawiały się dziesiątki unikatowych wątków, pytań, dyskusji... "Kurła kiedyś to było" :]
I nie powiem, że tutaj liczę na coś podobnego (bo niestety graczem zostałem niedzielnym oraz kanapowym). Co prawda czasy się zmieniły i nie jestem już nastolatkiem z mnóstwem wolnego czasu, ale przy ciekawych tematach nawet w pracy można coś napisać.0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo