Cześć!
Cześć!
Cholernie miło jest zobaczyć, jak taki fajny projekt przeobraził się w faktyczny stan rzeczy. Po wielu latach na GT, tysiącach godzin na stronie, kilkunastu tysiącach postów na forum i blisko setce wymian - przyszedł czas na nowy serwis.
Mam nadzieję, że strona będzie działała tak jak "GT za czasów @lego " przez dłuższy czas :)
Ja jestem kuba1611 - czas zmienić nick na aktualny - i witam Was wszystkich :]
-
@Cezorek Jest w Merlinie za 99 zł wersja na Xboxa jeśli Cię nówka interesuje.
https://merlin.pl/spyro-reignited-trilogy-xbox-one-activision/7970321/?utm_source=zanox&utm_medium=affiliate&utm_campaign=http:/lowcygier.pl/&zanpid=10253_1552513886_19d32c3e4c44877770c77655201f8e71&awc=10253_1552513886_19d32c3e4c44877770c77655201f8e71
0 Fajne! -
@Minuta1985 kwestia 2-3 dni i czy będzie mi się chciało bic Urizena dla ukrytego endingu :p wstepnie zamawiam DoA6 :P
0 Fajne! -
Hej,
Ja kiedyś też korzystałem z GT,
jednak owy serwis to 'casus' naszej-klasy i przestałem korzystać.
Co mi się podoba w WG, to nowoczesny design, responsywność i w pewnym sensie świeżość na naszym giereczkowym padole.
2 Fajne! -
Kurcze dopiero teraz zobaczyłem ten temat :)
Szkoda , że pozmienialiście nicki , bo teraz nie wiem kogo nie lubię - hahaha to oczywiście żart
0 Fajne! -
@maciek4281 Szybciej by było gdybyś napisał kogo na GT lubiłeś hehe. Z tego co pamiętam to niejeden użytkownik dostał od Ciebie łatkę per "gnoja", "dzieciaka, "smarka"... Tylko proszę nie zaprzeczać;-)
0 Fajne! -
@Minuta1985 co prawda to prawda. Było ich wielu :)
Ale zwróć uwagę , że to były odpowiedzi na inwektywy w stosunku do mojej osoby , bo każdemu innemu starałem się pomóc i naprawdę wiele osób dziękowało mi za pomoc w załatwieniu problemu.
Oczywiście jest jeszcze jedna kategoria moich często ironicznych i uszczypliwych wypowiedzi dotycząca tematów wałkowanych kilkaset razy typu „sprzedam konto z grami” czy „nie działa zmiana danych” itp bo zamiast zakładać temat to wystarczylo poświęcić 30 sekund spojrzeć na forum gdzie takich głupich pytań było multum
0 Fajne! -
@maciek4281 Świetnie byś się nadał na Admina forum Elektrody - "Było wałkowane tysiąc razy, zamykam!" ;-)
0 Fajne! -
@Minuta1985 obawiam się , że w takim przypadku Elektroda by padła z powodu martwicy forum :-)
0 Fajne! -
Witam czy ktos mi powie jak tu dodawać moje gry te które mam i te które są na wymianę
0 Fajne! -
@fusik69 Nie można jeszcze dodać gier, które masz, ale nie chcesz ich się pozbyć. Na razie tylko ogłoszenie.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo