Co oznacza status „wymagane działanie” ?
Temat zamknięty
-
Też to miałem przez chwilę i chyba samo zniknęło. Co prawda wysłałem maila ze screenem, ale nie dostałem odpowiedzi.
0 Fajne! -
No właśnie u mnie pokazało się już wczoraj
0 Fajne! -
Pany, a to nie było przypadkiem podczas weryfikacji?
0 Fajne! -
Jeżeli w statusie Twojej weryfikacji widnieje napis “wymagane działanie” oznacza to konieczność dodatkowej weryfikacji zgłoszenia.
Przejdź do powiadomienia i zapoznaj się z wiadomością od Administracji. Jednym z powodów nie przyznania statusu “Zweryfikowany” może być:
- Brak zgodności pomiędzy zgłoszonymi danymi w formularzu weryfikacyjnym a danymi w otrzymanym przelewie. W tym przypadku poprosimy Cię o korektę danych. Popraw swoje dane w udostępnionym formularzu i kliknij “Zapisz poprawne dane”.
- Przelew weryfikacyjny wykonany został na kwotę mniejszą niż zadeklarowana do zapłaty. W tym przypadku poprosimy Cię o uregulowanie pozostałej należności. Potwierdź swoje dane w udostępnionym formularzu, kliknij “Zapisz poprawne dane” i ureguluj należną płatność.
0 Fajne! -
Już widzę w czym problem.. Po poprawnej zakończonej weryfikacji powinien być napis "zweryfikowano" - błąd w pisowni wkradł się.
Zaraz to naprawimy.
0 Fajne! -
@maciej_spc dzięki :)
0 Fajne! -
Właśnie wrzuciliśmy poprawkę. Temat uważam zamknięty. Dzięki za feedback :)
P.S. Pole "status" zniknie po upływie 48h po dokonaniu weryfikacji.
0 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu
Temat zamknięty
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo