Call of Duty Modern Warfare
Witam, dziś chciałem uruchomić COD, zainstalowałem pakiety kampanii, i nie mogę uruchomić gry, możecie mi napisać o co chodzi? Z góry dzięki. (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
-
@Masteron co prawda grałem w coda już grubo ponad rok temu i jeszcze nie było wtedy tych trzech "kafelek" z plikami. Ale wydaje mi się że jeszcze mozesz potrzebować coś z pakietu tekstur MW.
1 Fajne! -
Aż cztery te pliki muszę pobrać czy tylko jedno masakra. (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
1 Fajne! -
@Masteron a tego to nie wiem stary... Ale na Twoim miejscu próbował bym zainstalować wszystkie jakie są
2 Fajne! -
@Damian69 To jakieś nieporozumienie, kupując grę nie masz kampanii na płycie, tylko jeszcze trzeba pobierać jakieś pliki, rozumiem aktualizacje ale pliki aby móc zagrać w kampanie. To co na tej płycie jest? Pewnie nic 😅.
2 Fajne! -
@Masteron warzone chyba tylko🤣🤣🤣 no i pliki żebyśmy sobie mogli pobrać 😂
2 Fajne! -
@Damian69 jak dowiesz się tak czegoś, daj mi znać ok? Bo Gierka u mnie leży już rok,może już ponad rok🤣, a teraz mam ochotę zagrać w CODA, dzięki za odpowiedź, i mam nadzieje że ktoś z użytkowników WG ma jakąś wiedzę na temat tej gry, to coś mi tam napisze.
1 Fajne! -
Konto usunięte1621257478
Miałem bardzo duży problem z instalacją tej gry jeszcze na PS4. Pomogła mi następującą metoda:
1. Odpiąłem konsolę od internetu.
2. Usunąłem grę i anulowałem pobieranie zakolejkowanej aktualizacji.
3. Wyłączyłem konsolę od prądu i wyciągnąłem na chwilę wtyczkę.
4. Włączyłem konsolę i zainstalowałem wersję vanilla z płyty.
5. Sprawdziłem czy działa i dopiero podpiąłem konsolę do internetu. Późniejsze aktualizacje już nie robiły problemów.
2 Fajne! -
Pobieram właśnie wszystkie pakiety tekstur, jeżeli to nie pomoże, sprawdzę twoją metodą, naprawdę to co oni zrobili jest żałosne.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo