2 urodziny WymieńGry + Konkursy
Cześć Gracze! :)
Dziś mijają 2 lata istnienia WymieńGry.pl! Serdecznie dziękujemy wszystkim za to, że jesteście z nami. To, jak wygląda i funkcjonuje dziś WymieńGry.pl, zawdzięczamy Wam. Wspólnie od 2 lat promujemy i udoskonalamy idee wygodnej i bezpiecznej wymiany gier między Graczami. I robimy to dobrze :)
Z okazji 2 urodzin przygotowaliśmy dla Was ciekawe konkursy z nagrodami.
Od dziś przez tydzień szukajcie skrzynek z narodami ukrytych na listach ogłoszeń z grami. Skrzynki pojawiają się przez cały dzień w losowych blokach czasowych więc bądźcie czujni.
Kolejny konkurs przeznaczony jest dla Samurajów :) Na Facebooku rozdajemy Cyberpunk 2077 na PS4. Zasady są proste więc zachęcamy wszystkich do wzięcia udziału.
Szczegółowe informacje na temat konkursów zamieściliśmy na blogu w tym wpisie -> Konkursy z okazji 2 urodzin WymieńGry.
I to by było na tyle, krótkim słowem na forum. Obszerniejszy wpis dotyczący 2 urodzin WG, w tym statystyki podsumowujące ubiegły rok oraz plany rozwoju na kolejne miesiące znajdziecie na blogu w tym wpisie -> 2 lata WymieńGry!
Zachęcamy do lektury :)
Jeszcze raz wielkie dzięki! Środa wieczór to też dobry czas na toast! :) Zdrówko!
Eat. Play. WymieńGry. Sleep!
Pozdrawiamy
Ekipa WG
-
O jak miło ;)
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)czy jest możliwość wielokrotnego wygrania?;) Czy to, że już wygrałem tzn, że więcej nic nie dostanę?;)
1 Fajne! -
@eMRom jeżeli wygrałeś skrzynie to już Ci się nie pojawi. Spokojnej nocy
2 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)To Ci fart tyle co Ci odpowiedziałem i znalazłem i ja 😂😊
1 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
1 Fajne! -
Też udało mi się trafić na skrzynię! Bardzo fajna sprawa 👍
1 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)także przypadkiem trafiłem 😉
1 Fajne! -
Dzięki wielkie, że mogłem uczestniczyć w tej fajnej zabawie 🖐piona.
3 Fajne! -
Pięknie dziękuję, wszystkiego co najlepsze z okazji dwóch latek :)
2 Fajne! -
Witajcie. Ja też otrzymałem skrzynię z dwoma transakcjami, ale nie wyświetla mi się zwiekszona ilość możliwych transakcji. Czy to się aktywuje jakoś później? Dzięki.
0 Fajne! -
@grisciuk Posiadasz aktualnie aktywny Plan Premium, który niedawno kupiłeś. Nowy - darmowy plan ze zdobytymi 2 transakcjami, zacznie obwiązywać automatycznie po zakończeniu obecnego planu (po wykorzystaniu dostępnej ilości transakcji lub po upływie daty ważności).
Przejdź do Ustawienia -> Rozliczenia, a wszystko zobaczysz :)2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo