100 000 ofert!
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
Czołem Gracze! Przekroczyliśmy właśnie liczbę 100 000 wysłanych ofert wymiany lub zakupu gier!
Z tej okazji przyznajemy każdemu darmowy pakiet 2 transakcji :) Dzięki, że jesteście z nami, wymieniamy dalej!
Miłego zdobywania gier!
Ekipa WymieńGry.pl
-
Wow. Gratulacje! Każdy użytkownik się do tego przyczynił. Oby kolejne kolejne 100k pękło jeszcze szybciej.
2 Fajne! -
Oby tak dalej 👍
2 Fajne! -
Fajnie że nasza społeczność się powiększa 😎🤩
2 Fajne! -
Podziękujmy sami sobie :P2 Fajne!
-
Te dwie transakcje gratis będą dopiero dodane czy już zostały? Bo u mnie widnieje tylko jedna, ta która mi pozostała po zakupie trzech.1 Fajne!
-
@manioczek7 gdy wejdziesz w Ustawienia -> Rozliczenia zobaczysz naliczone 2 transakcje ze statusem "Oczekujący".
- Po zakończeniu aktywnego Planu (poprzez wykorzystanie wcześniej ilości dostępnych transakcji lub upływie okresu ważności danego Planu), automatycznie zacznie obowiązywać nowy, kolejny Plan.
Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania dot. transakcji premium znajdziesz tutaj
1 Fajne! -
"nasza społeczność się powiększyła" czytam i czytam ale nie rozumiem... news jest o wysłanych ofertach między użytkownikami a nie o 100K użytkowników, czytaj ze zrozumieniem.(Zaloguj się żeby zobaczyć filmy)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo