„Żywy lub martwy, idziesz ze mną” - recenzja gry „RoboCop: Rogue City” (PS5).

Codzienny.gracz Redaktor

1704014555

Hej, tu Damian.

Od marca 2023 na Blogu WG możecie znaleźć recenzje naszej redakcyjnej trójki.

Łapcie mój najnowszy tekst - Żywy lub martwy, idziesz ze mną - recenzja gry RoboCop: Rogue City (PS5).

Link poniżej.

https://wymiengry.pl/blog/recenzje-gier/martwy-lub-zywy-idziesz-ze-mna-recenzja-robocop-rogue-city

Koniecznie dajcie znać jak Wam podobała się najnowsza produkcja polskiego Teyonu z Supergliną w roli głównej.

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1704550396

Super recenzja! widać sporo frajdy włożone w ogrywanie pozycji : )

4 Fajne!
  •  
    1705511989

@NightShadow dzięki! Włożone bardzo dużo frajdy i czasu. Zanim powstanie tekst, gra musi być ukończona w 100% (główny wątek fabularny). Bo co to za recenzja, kiedy tytuł został przysłowiowo liźnięty? Prędzej wrażenia z danej produkcji. 

5 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1705842221

@Codzienny.gracz powiedz to samo "redaktorom" z gola i pepełe :D

3 Fajne!
  •  
    1705931155

@konewko pepełe to stan umysłu :D

3 Fajne!
  •  
    1707764425

@konewko w sumie ze mnie taki redaktor jak … Także tego 💁🏼😂 Robię to hobbystycznie. Od gracza dla graczy. Coś jest do czterech liter - trzeba to wytłuścić, a najlepiej  szczegółowo opisać dlaczego. Coś jest w porządku? Podać argumenty. Ale liczę się z krytyką, oczywiście tą konstruktywną. Wracając, recenzja gry po ograniu kilku godzin? No way! Dlatego nasze teksty są grubo po premierach. Głównie po premiery sięgają Asia z Arturem, ja to tak z doskoku. Wolę by oni nacieszyli się nowościami, mi radochę sprawia samo w sobie pisanie o grach, bez względu czy to kilkuletni tytuł, czy z dekadą na karku. 

2 Fajne!
  •  
    1707764493

@zapala1994 tam to już wyższy stan umysłu 😂💁🏼

2 Fajne!
  •  
    1707764623

@konewko nawet jeśli ktoś się nie zgadza z moją opinią, to chętnie przeczytam dlaczego. Jak wyżej napisałem, liczę na konstruktywną krytykę. Jak wiadomo, ile ludzi, tyle opinii. Amen. 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry