„Żywy lub martwy, idziesz ze mną” - recenzja gry „RoboCop: Rogue City” (PS5).
Hej, tu Damian.
Od marca 2023 na Blogu WG możecie znaleźć recenzje naszej redakcyjnej trójki.
Łapcie mój najnowszy tekst - Żywy lub martwy, idziesz ze mną - recenzja gry RoboCop: Rogue City (PS5).
Link poniżej.
Koniecznie dajcie znać jak Wam podobała się najnowsza produkcja polskiego Teyonu z Supergliną w roli głównej.
-
Super recenzja! widać sporo frajdy włożone w ogrywanie pozycji : )
4 Fajne! -
@NightShadow dzięki! Włożone bardzo dużo frajdy i czasu. Zanim powstanie tekst, gra musi być ukończona w 100% (główny wątek fabularny). Bo co to za recenzja, kiedy tytuł został przysłowiowo liźnięty? Prędzej wrażenia z danej produkcji.
5 Fajne! -
@Codzienny.gracz powiedz to samo "redaktorom" z gola i pepełe :D3 Fajne! -
@konewko pepełe to stan umysłu :D
3 Fajne! -
@konewko w sumie ze mnie taki redaktor jak … Także tego 💁🏼😂 Robię to hobbystycznie. Od gracza dla graczy. Coś jest do czterech liter - trzeba to wytłuścić, a najlepiej szczegółowo opisać dlaczego. Coś jest w porządku? Podać argumenty. Ale liczę się z krytyką, oczywiście tą konstruktywną. Wracając, recenzja gry po ograniu kilku godzin? No way! Dlatego nasze teksty są grubo po premierach. Głównie po premiery sięgają Asia z Arturem, ja to tak z doskoku. Wolę by oni nacieszyli się nowościami, mi radochę sprawia samo w sobie pisanie o grach, bez względu czy to kilkuletni tytuł, czy z dekadą na karku.
2 Fajne! -
@zapala1994 tam to już wyższy stan umysłu 😂💁🏼
2 Fajne! -
@konewko nawet jeśli ktoś się nie zgadza z moją opinią, to chętnie przeczytam dlaczego. Jak wyżej napisałem, liczę na konstruktywną krytykę. Jak wiadomo, ile ludzi, tyle opinii. Amen.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo