Zapisane dane gry z płyty a z plusa

marcints

1725891519

Witam. Witam mam pytanie ,bo ogrywałem kiedys wiedzmina 3 z płyty , a teraz jest w plusie i postanowilem go pobrac ,ale nie widzi zapisu z gry z płyty ,tylko w systemie tworzy nowy . Taka sama akcja jest ze spidermanem miles morales . Da sie w ogole zsynchronizowac te zapisy? 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1725894393
    Z tego, co można wyczytać na reddicie, to tak, ale gry powinny być w tej samej wersji, np. podstawowa vs GOTY nie zadziała. Wspomina się również o tym samym regionie gry.

Możesz zweryfikować kompatybilność po kodzie gry, przykładowo: CUSA-05725 dla Wieśka. Jeśli na pudełku/płycie jest ten nr, co w PS+ to powinno działać.
    1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1725897314

Przy każdej grze zainstalowanej na konsoli jest opcja wybrania zapisów CHMURA / KONSOLA.

Jeśli nie masz na konsoli to spróbuj znaleźć w chmurze (jeśli miałeś w trakcie grania w W3 aktywnego plusa to save'y były też zapisywane w chmurze).

1 Fajne!
  •  
    1725898916

@kenny2612 Ale w takim razie powinno też się na konsoli zapisać, bo to pewnie inną wersja była, może GOTY

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1725960976

@maka właśnie mnie olśniło że przecież kolega mógł ogrywać z płyty wersję PS4 a teraz ma PS5 :) 

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry