Wymiana gier - sposób dostawy
Przy wystawianiu gier na wymiane jako sposób wymiany są do wyboru jedynie dwie opcje:
- wysyłka pocztą
- odbiór osobisty
proponuję dodać paczkomaty (to np. dla mnie najlepsza forma wymiany), oraz kuriera :)
Dziękuje. Paweł
-
Paczkomat już jest - w ustawieniach adresu definiujesz swój Paczkomat.
0 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
chodzi o ta opcje na dole przy ustawianiu wymiany, paczkomatu nie ma, a w ustawieniach mam zdefiniowany0 Fajne!
-
@PabloWWL
Przy dodawaniu ogłoszenia trzeba zaznaczyć Paczkomat.
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
@mastahluc
przy sprzedazy owszem jest, ale przy wymianie nie ma
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)0 Fajne! -
@PabloWWL
Faktycznie, przy wymianie nie pojawia się - trzeba poprawić. Jednak przy wymianach nie raz widziałem w danych moich i kontrahenta wybrany paczkomat.
1 Fajne! -
Przy proponowaniu wymiany tez nie ma do wybrania paczkomatu, ogólnie mozna złozyć oferte bez wybrania jakiejkolwiek formy przekazania sobie gier, a wydaje mi sie ze to mały ale błąd.
0 Fajne! -
No przydało by się to poprawić.
0 Fajne! -
Jeśli chodzi o sposoby dostawy przy wymianach to zmieniłem opcję "Wysyłka pocztą" na "Wysyłka" oraz dodałem wymuszanie wybrania przynajmniej jednej opcji.
Może w przyszłości przenieść wysyłki, które są przy sprzedaży i cennik wysyłek do profilu użytkownika? Wtedy uzupełniały by się w każdym dodanym ogłoszeniu automatycznie. Jeśli chodzi o wymiany to też by można określić czy ktoś chce wysyłać/otrzymywać gry pocztą, kurierem, osobiście czy do paczkomatu lub zaznaczyć kilka opcji.
Co o tym sądzicie?
3 Fajne! -
Super pomysły. Z pewnością pozytywnie wpłynie to na przebieg realizacji transakcji. I na pewno je przyspieszy.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo