w co pogram z 3 letnią córką ?

Kurzynsky

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1602271657

Hej,

polecicie coś fajnego na 30 minutówki z córką ? Moja mała ma 3,5 roku jeszcze na bardzo pada nie ogarnia, ale może są jakieś proste gierki polegające w głównej mierze na decydowaniu poprzez wciskanie X,[],O,^ ???

obecnie meczymy fallguys (ja gram a ona patrzy) ale powoli nam wychodzi bokiem ;P

pozdro

•  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1602272584

Sprawdźcie sobie coś z LEGO. Pokaż jej parę filmików z różnych gier i niech wybierze z tą tematyką, która jej pasuje.

Do tego chyba wszystkie gry powstałe na licencjach filmowych. Zazwyczaj proste produkcje.

1 Fajne!
  •  
    1602273155
    Ostatnio moja córka, fakt że trochę starsza (5), ale świetnie się bawi przy Psim Patrolu. Sterowanie proste, postacie z bajki. Jak dla dziecka myślę, że jest to w porządku pozycja.
    2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1602312455

Psi Patrol. Grałem z synem i mimo monotonnej gry było fajnie ;)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1602320024

Psi patrol, Ben 10, Sonic forces . Mój syn ma 4 lata i to ogrywa bez najmniejszego problemu .

1 Fajne!
  •  
    1619771773

Psi Patrol, Miś Uszatek (uczy literek, słówek), Franklin i skarb jeziora, Bolek i Lolek - moje pierwsze literki, seria małego Abidu, coś z dawnych czasów - Hugo :) Generalnie jest tego bardzo dużo, ja swoje wszystkie pomysły biorę z bazy gier  https://www.gram.pl/encyklopedia-gier/ i tam wybieram filtry według swoich potrzeb.

1 Fajne!
  •  
    1619796448

Jeśli gracie na zasadzie "ja gram, dzieciak patrzy" to bardzo fajny jest Bee Simulator, czyli symulator pszczoły. Polska wersja posiada pełny dubbing, bardzo fajnie się w to gra, dużo różnych zwierzątek, gdyż pierwszą lokacją zaraz po wyjściu z ula jest zoo. Mój trzyletni synek był zachwycony.

0 Fajne!
  •  
    1619802743

Wszystkie gry lego

Frantics

little big planet

0 Fajne!
  •  
    1619866070

Dobrą propozycją mogą być gry lego, oraz wszelkie produkcje oparte na filmach, bajkach np.

2 Fajne!
  •  
    1619887329

slime rancher

1 Fajne!
  •  
    1619973384

Moja 3letnia córka bardzo lubi grać ze mną w Diablo 3. Jest ulubiona klasa to Nekromantka. Jak ona to mówi. "Będę grać tą panią co za nią biegają te harcerzyki". Oczywiście chodzi o szkielety, które robią 90% wszystkiego. Jej gra ogranicza się do przechodzenia przez portale i ataku kiedy przybiegnie więcej wrogów i ją zablokują.  Ogarnia już teleportacje do wioski i w inne miejsce jak juz wszystko wybije na danej mapie. Tak wiem, że ta gra jest +16.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry