w co pogram z 3 letnią córką ?
Hej,
polecicie coś fajnego na 30 minutówki z córką ? Moja mała ma 3,5 roku jeszcze na bardzo pada nie ogarnia, ale może są jakieś proste gierki polegające w głównej mierze na decydowaniu poprzez wciskanie X,[],O,^ ???
obecnie meczymy fallguys (ja gram a ona patrzy) ale powoli nam wychodzi bokiem ;P
pozdro
-
Sprawdźcie sobie coś z LEGO. Pokaż jej parę filmików z różnych gier i niech wybierze z tą tematyką, która jej pasuje.
Do tego chyba wszystkie gry powstałe na licencjach filmowych. Zazwyczaj proste produkcje.
1 Fajne! -
Ostatnio moja córka, fakt że trochę starsza (5), ale świetnie się bawi przy Psim Patrolu. Sterowanie proste, postacie z bajki. Jak dla dziecka myślę, że jest to w porządku pozycja.2 Fajne!
-
Psi Patrol. Grałem z synem i mimo monotonnej gry było fajnie ;)
1 Fajne! -
Psi patrol, Ben 10, Sonic forces . Mój syn ma 4 lata i to ogrywa bez najmniejszego problemu .
1 Fajne! -
Psi Patrol, Miś Uszatek (uczy literek, słówek), Franklin i skarb jeziora, Bolek i Lolek - moje pierwsze literki, seria małego Abidu, coś z dawnych czasów - Hugo :) Generalnie jest tego bardzo dużo, ja swoje wszystkie pomysły biorę z bazy gier https://www.gram.pl/encyklopedia-gier/ i tam wybieram filtry według swoich potrzeb.
1 Fajne! -
Jeśli gracie na zasadzie "ja gram, dzieciak patrzy" to bardzo fajny jest Bee Simulator, czyli symulator pszczoły. Polska wersja posiada pełny dubbing, bardzo fajnie się w to gra, dużo różnych zwierzątek, gdyż pierwszą lokacją zaraz po wyjściu z ula jest zoo. Mój trzyletni synek był zachwycony.
0 Fajne! -
Wszystkie gry lego
Frantics
little big planet
0 Fajne! -
Dobrą propozycją mogą być gry lego, oraz wszelkie produkcje oparte na filmach, bajkach np.
2 Fajne! -
slime rancher
1 Fajne! -
Moja 3letnia córka bardzo lubi grać ze mną w Diablo 3. Jest ulubiona klasa to Nekromantka. Jak ona to mówi. "Będę grać tą panią co za nią biegają te harcerzyki". Oczywiście chodzi o szkielety, które robią 90% wszystkiego. Jej gra ogranicza się do przechodzenia przez portale i ataku kiedy przybiegnie więcej wrogów i ją zablokują. Ogarnia już teleportacje do wioski i w inne miejsce jak juz wszystko wybije na danej mapie. Tak wiem, że ta gra jest +16.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo