Turecki ps plus a darmowe gry co miesiac

marcints

1702053294

Witam . Zakupiłem tureckie konto na kinguin z ps + extra ,ale przy próbie pobrania darmwych gier co miesiac wywala mi błąd.  Dodaję grę do biblioteki ale klikając download mam na szaro ,, w kolejce do pobierania,, po czym ,, cos poszło nie tak,, ce-107982-7

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1702061145

Cebula puszcza soki ;) a tak poważnie spróbuj factory reset na konsoli. Czytam ze pomaga 

0 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1702063685

A Sony nie poblokowało płatności z Polski na Turcję? Coś czytałem że to już nie jest takie hip hop. W sensie jakby się tam chciało gierki z PSN za pół darmo kupować.

1 Fajne!
  •  
    1702064786

No trochę przegięcie ta cena wiec cebulę się pocą a tak ogólnie to okazało się że był problem techniczny po stronie sony wiec , cebulę wracaja wywoływać u innych płacz że można taniej

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1702064919

Kradniesz i prosisz o pomoc. Hit.

:D

3 Fajne!
  •  
    1702068898

Coś jest że Store ma błąd więc poczekaj do jutra

Swoją drogą Kapitan Pazur nie byłby dumny że w pewnym stopniu "piracisz"

1 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1702069100

Troszkę offtop a troszkę nie - jak czytam komentarze na takim Pepperze to na serio jakbym siedział na Elektrodzie. Strasznie rakotwórcza społeczność:

Pan A: - Jest Wiedźmin 3 GOTY na promo za 60 zł 

Pan B: - O ku#wa jak drogo, ja 3 miesiące temu widziałem za 59.90 i prawie kupiłem ale jeszcze poczekam na lepsze promo.

Pan C: - HOLD!

Pan D: - Ja tam z Turcji kupiłem ( tu podany magiczny sposób jak z doładowań PSN z Kinguina, tureckich kart płatniczych i cebulackiej kombinatoryki zyskać rabat 30 polskich groszy ) za 59.70

Pan E: - Jakby dorzucili dwa miecze i figurkę to by się opłacało a tak to minus.

I tak to się tam kręci, spleśniałem już od tych komentarzy...

5 Fajne!
  •  
    1702100255

@Minuta1985 kiedyś były ruskie tłoki,każdy miał inną wersję płyty z drutem kolczastym zamiast napisów i się cieszył,i nie ważna była cena ważne żeby była gra,a teraz 10gr sępia bo im szkoda bo inflacja.Jak inflacja cię zżera to sprzedaj w CH.j i po problemie,bo skoro szkoda ci 10 gr bo za drogo,to nie stać cię też aby grać 🤷‍♂️

3 Fajne!
  •  
    1702104767
    Może ja wytłumaczę siebie jeśli już chcecie . 520 a 320 za ps plus to jednak różnica. Nie kupuje wersji cyfrowych gier pobieram tylko te które interesują mnie z,, gier co miesiac,, lub z katalogu ,,extra ,, ponieważ jestem jednak na tym portalu ,,wymiengry,, więc wolę kupić fizyczne i wymienić .Nie interesuje mnie to że akurat jakieś gry są tańsze o 5 10 czy 15 gr . Moja cebula to oszczędność 200 zł na jednorazowym zakupie to już chyba warto
    2 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1702113227

@marcints jeśli chodzi o sam ps plus to ok, faktycznie cenowo nie ma co porównywać i jak ktoś ma chęć kombinować to jest to jakieś rozwiązanie. Z tym że tak jak napisałeś, nie jest to rozwiązanie pozbawione problemów i już Twoją kwestią jest co Ci się bardziej kalkuluje. Ja osobiście nie kupiłbym tureckiego konta bo miałbym z tyłu głowy że zaraz coś nie będzie działać, gry się nie ściągną, pójdzie blokada na konto itp. itd...

1 Fajne!
  •  
    1702126831

Trzeba próbować,  narazie wszystko działa a wczesniejszy błąd był po stronie sony 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry