Testowanie pełnej wersji gry a przeniesienie postępu

kubex-pl

1574501589

Cześć,

Piszę z pytaniem odnośnie testowania pełnej wersji gry, w tym przypadku Borderlands 3.

Wczoraj dostałem maila od Sony z propozycją testowanie tej gry i od razu ją pobrałem, dzisiaj natomiast zamówiłem po fajnej cenie grę w Media Expert. Zastanawiam się czy grać przez weekend i będę kontynuował na płytce jak ją dostanę czy dać sobie spokój bo i tak będę musiał zaczynać od nowa.

Czy posiada ktoś z was wiedzę odnośnie postępu, czy przechodzi on na pełną wersję gry w przypadku zakupu gry pudełkowej?

•  
    1574503192

Cześć postęp jak najbardziej będzie zachowany bo save i tak jest tworzony i nawet po usunięciu wersji próbnej cyfrowej zapis nie jest usuwany aż nie zrobimy tego sami. Ja tak samo mam z NFS Heat grałem w wersję próbną 10 godzin a po zakupie pudełka mogę kontynuować. Także życzę miłej zabawy :). 

1 Fajne!
  •  
    1574507342

Super. Dzięki za odpowiedz. Pozdro 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry