Statystyki
Hej, macie może jakąś statystykę ilu wymian/ transakcji dokonano w zależności od platformy? Ewidentnie prym wiedzie PS4, reszta chyba trochę w powijakach.
-
Mam jeszcze jedno pytanie: jak są rozumiane gry które chcę na wymianę za wystawioną grę? Są to gry które chcę wymienić 1:1, czy mogę zaznaczyć wszystkie szukane przeze mnie gry, bo to tylko orientacyjna lista a później i tak wchodzą w grę wymiany 2:1, 2:2 albo dopłaty?
0 Fajne! -
@Sowix Zaznaczenie gry do niczego Cię nie zobowiązuje. Możesz chcieć dopłaty, 2 gier za jedną. Wszystko jest do dogadania, dodawanie tych gier jest orientacyjne, żeby łatwiej było wyjść z jakąś ofertą. Przynajmniej ja to tak zawsze interpretuję.
0 Fajne! -
@dawid2601 W takim razie równie dobrze mogłoby automatycznie zaciągać gry z mojej biblioteki, z sekcji szukanych gier.
Czy ktoś z adminów może się wypowiedzieć? Co dokładnie oznaczają gry zaznaczone przy dodawaniu ogłoszenia, skoro wszystkie szukane przeze mnie gry są w mojej bibliotece?
1 Fajne! -
@Sowix Tak właśnie jest jak piszesz. W formularzu "Dodaj ogłoszenie" w sekcji "Wymiana" zaciągane są wszystkie gry z Twojej biblioteki gier, których aktualnie szukasz. Możesz zaznaczyć wszystkie pozycje (przycisk "Zaznacz wszystkie gry") lub wybrać pojedyncze (konkretne) gry, które chcesz dostać w zamian, za grę wystawioną w ogłoszeniu. Dodatkowo przy każdej z tych pozycji możesz określić proponowaną dopłatę do wymiany. Często polujemy przecież na ten 1 lub kilka wybranych tytułów, a nie koniecznie na całą listę naszych życzeń z biblioteki gier.
Tak jak wspomniał @dawid2601 lista wybranych gier, które chcesz otrzymać za daną grę w ogłoszeniu to sugestia wymiany 1 za 1. Chcesz dostać coś ze wszystkich gier, których szukasz? Zaznacz wszystkie gry 1 przyciskiem i po sprawie :) Jeśli ktoś posiada kilka gier z Twojej listy szukanych, może złożyć Ci dowolną propozycję wymiany poprzez przycisk "Zaproponuj inną grę".
2 Fajne! -
1 Fajne!
-
@andreo.spc Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo