Star Wars Upadły Zakon
Konto usunięte
Witam. Nie wiem czy temat był poruszany, niestety nic na ten temat nie znalazłem.
Mam pytanie do osób ktore ograły tą grę na ps4.
Chodzi mi o płyność gry, czy mieliście chwilowe ścinki w grze dosłownie 1-2 sekundy glownie na planecie kashyyyk podczas eksploracji lub w trakcie przerywników filmowych.
Jest to pierwsza gra w której mam taki problem i nie wiem czy to normalne czy moze dysk siada
-
@Daniel0001 z tego co pamiętam też miałem takie minimalne ściny. Grałem na premierę myślałem że to poprawili.
2 Fajne! -
Konto usunięte1615303313@kryjab20 To wygląda na to ze jednak nie. Tak napisalem narazie dzieje sie to tylko na tej jednej planecie. Zobaczymy co bedzie dalej. Dzieki za info
0 Fajne! -
Konto usunięte1615306334@Daniel0001
Tak, grałem w to trochę ponad rok temu na prosiaku i czasami, choć bardzo rzadko, gra się doładowywała. Wygląda to jak zamrożenie obrazu, ale chyba gdzieś na ekranie pojawia się mała ikonka, która o tym świadczy.
2 Fajne! -
Witaj. Niestety ścinki to pojawiały się od samego początku nawet aktualizacja nic nie pomogła.
2 Fajne! -
Konto usunięte1615309165@strzechu Owszem pojawia się ikona przy przechodzeniu z jednej lokacji do drugiej. W kazdym razie dzięki za info. Trzeba będzie się przyzwyczaić
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo