Star Wars Upadły Zakon
Witam. Nie wiem czy temat był poruszany, niestety nic na ten temat nie znalazłem.
Mam pytanie do osób ktore ograły tą grę na ps4.
Chodzi mi o płyność gry, czy mieliście chwilowe ścinki w grze dosłownie 1-2 sekundy glownie na planecie kashyyyk podczas eksploracji lub w trakcie przerywników filmowych.
Jest to pierwsza gra w której mam taki problem i nie wiem czy to normalne czy moze dysk siada
-
@Daniel0001 z tego co pamiętam też miałem takie minimalne ściny. Grałem na premierę myślałem że to poprawili.
2 Fajne! -
@kryjab20 To wygląda na to ze jednak nie. Tak napisalem narazie dzieje sie to tylko na tej jednej planecie. Zobaczymy co bedzie dalej. Dzieki za info
0 Fajne! -
Konto usunięte1615306334
Tak, grałem w to trochę ponad rok temu na prosiaku i czasami, choć bardzo rzadko, gra się doładowywała. Wygląda to jak zamrożenie obrazu, ale chyba gdzieś na ekranie pojawia się mała ikonka, która o tym świadczy.
2 Fajne! -
Witaj. Niestety ścinki to pojawiały się od samego początku nawet aktualizacja nic nie pomogła.
2 Fajne! -
@strzechu Owszem pojawia się ikona przy przechodzeniu z jednej lokacji do drugiej. W kazdym razie dzięki za info. Trzeba będzie się przyzwyczaić
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo