Skanowanie w chmurze

Jabus

1711406430

Witam, ostatnio robiłem pełne skanowanie windows defenderem, w powiadomieniu było napisane, że nie wykryło żadnych zagrożeń. Przyszło też drugie powiadomienie, już nie pamiętam co tam do końca było napisane ale chyba coś o jakiejś aplikacji co może być niebezpieczna czy coś. Kliknąłem w to powiadomienie i przekierowało mnie to tej strony https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/co-to-jest-skanowanie-zabezpieczeń-w-chmurze-75112696-7660-4450-9194-d717f72a8ad8. Wie ktoś czemu takie powiadomienie dostałem ? I jak sie robi to skanowanie bezpieczeństwa w chmurze ?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1711440105

Generalnie to nie chcę się czepiać, ale pytasz o rzeczy które bardziej pasują na fora komputerowe, wirusowe :) 
    Tutaj to głównie gracze, popytaj na bardziej branżowych forach, tam na pewno szybciej uzyskasz odpowiedzi lub szukaj w google :) 

2 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1711447792

Szczerze? Jak nie pamiętasz, co tam było napisane to nie zawracaj nam gitary. Jak opiszesz problem dokładnie to ktoś ci pomoże.

4 Fajne!
  •  
    1711566222

@konewko No było napisane, że wykryło chyba jakąś niebezpieczną aplikacje. 

Wie ktoś jak sie robi to skanowanie w chmurze ?

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry