Skąd bierzecie kartony
I folie bąbelkową?
-
Wypełniacze, kartony czy koperty zbieram po innych zakupach internetowych ;) Sklepy zazwyczaj dużo (za dużo) materiału wykorzystują do przesyłki nawet najmniejszej pierdoły. Z powodzeniem możne je ponownie użyć - swoisty recykling. Resztę kupisz w każdym większym markecie lub sklepie papierniczym. Oczywiście na poczcie też ;) Do niektórych przesyłek wykorzystuję też czarną folię sprzedawaną na rolce.
4 Fajne! -
Dokładnie jak kolega wyżej, z zakupów wysyłkowych praktycznie zawsze zostaje jakiś karton na poźniejsze wysyłki a jak coś większego to w każdym markecie mają masę kartonów na zbyciu, podejść i poprosića, w niektórych to przy kasach wystawiają i można brać. Ewentualnie kartony można kupić za kilka zł na poczcie lub w punktcha kurierskich :)
3 Fajne! -
Ja to jak otrzymam od gracza na wymianę dajny karton i folie to zrywam etykietę i trzymam na kolejna wymianę lub koperty bąbelkowe x2 na jedno pudełko z pracy biorę bo mam No limits ;)
4 Fajne! -
Ze sklepu albo z własnych "zapasów".
1 Fajne! -
Możesz też podejść do ekspedientki w dowolnym markecie i zapytać czy przypadkiem takich zbędnych nie mają (a uwierz mi mają i lądują w śmieciach). Tylko nie rób tego w godzinach największego ruchu, bo wtedy jedyne co otrzymasz to grzeczne wypier...1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo