Rocket League/Xone/"Towarzyska Natura"

Cezorek

1552289518

Siema, z racji tego, że mało moich kolegów gra na xone, a w RL to już w ogóle nikt, zwracam się do was z prośbą o pomoc w osiągnięciu trofeum "Towarzyska Natura". Potrzebuję, aby ktoś mnie zaprosił do klubu i rozegrał ze mną 10 klubowych gier. Po tym czasie mogę opuścić klub.

Chętnych zapraszam do dodania GT: BleakJupiter554

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552420276

Akurat teraz, jak w piątek skończył mi się Game Pass :) Przypomnij się co jakiś czas, najlepiej jak pojawi się jakaś promka na GP za złotówkę; sam chętnie to ukończę, bo też nie mam tego aczika.

1 Fajne!
  •  
    1552506266

Masz już wbitego tego aczika? Jak nie to chętnie pomogę. Odezwij się do mnie na klocku przez ID z profilu kiedy będziesz miał chwilę.Pozdrawiam.

1 Fajne!
  •  
    1552558354

@druidkwach Nie zrobiłem jeszcze i mam mase innych trofek w RL. Odezwę się po weekendzie, bo wyjeżdżam i nie będzie mnie przy klocku. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1556363097

@Cezorek jak temat jest aktualny to jestem chętny w niedalekiej przyszłości.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry