PS+ Wrzesień 2021
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Darmowe gry na wrzesień Playstation Plus sa:
(ważne - PS+ dostanie osobną wersję tylko na PS5, mimo, że obecnie w sklepie jest wersja "crossbuy" z PS4).
-
Trochę bieda, ale w Hitmana i Predatora się pogra.
0 Fajne! -
Pamiętam jak na Youtubie obejrzałem Predatora i powiem szczerze że jestem ciekawy jak im się to udało?
1 Fajne! -
Hitman 2 już dawno ograny niestety, ale mam nadzieję na jakąś sporą obniżkę na season passa przy tej okazji
0 Fajne! -
Overcooked jest świetne. Grałem na PS4 w pierwszą część. Prosta, ale wymagająca gierka dla rodziny i na imprezy albo do poważniejszego grania online.
1 Fajne! -
Hitman dawno ograny, ale jeśli ktoś nie miał okazji to zdecydowanie świetna oferta!1 Fajne!
-
@mck_nysa Pamiętam jakoś odpaliłem pierwszego Hitmana na ps4 i mi nie podszedł, odpalę drugą część i zobaczę co i jak.
1 Fajne! -
@Masteron Hitman 1 i Hitman 2 to w zasadzie ta sama gra pod względem mechaniki, grafiki, różnych rozwiązań. Po prostu w 2 są kolejne mapy i główna oś fabularna jest kontynuowana. Mnie ta całość podeszła bardzo :)
0 Fajne! -
Jak dla mnie oferta lepsza niż w sierpniu, na overcooked dawno miałem chęć ale się nie złożyło, Hitman dobra gra jak ktos lubi skradanki i trochę pokombinować, w Predatora próbowałem jakieś pare miesięcy temu ale strasznie długo wyszukiwał mecze, nie wiem czy ja tak tafiałem czy serwery pustawe, ale jak jest teraz w plusie to pewnie problemu nie będzie.
0 Fajne! -
Predator splatynowalem, fajna gierka, ale platynowanie za dużo czasu zajmuje tj.online trophy
0 Fajne! -
Pobraliście bez problemu Overcooked? Nie mogę dodać do biblioteki. Mam PS4, a wszystkie gry na PS5 dodaję przez apkę póki co. A teraz jest problem. Normalna cena widnieje przy grze.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo