PS+ Wrzesień 2021

Masteron Moderator

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1630579455

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Darmowe gry na wrzesień Playstation Plus sa:

(ważne - PS+ dostanie osobną wersję tylko na PS5, mimo, że obecnie w sklepie jest wersja "crossbuy" z PS4).

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1630579527

Trochę bieda, ale w Hitmana i Predatora się pogra.

0 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1630579785

Pamiętam jak na Youtubie obejrzałem Predatora i powiem szczerze że jestem ciekawy jak im się to udało? 

1 Fajne!
  •  
    1630579887

Hitman 2 już dawno ograny niestety, ale mam nadzieję na jakąś sporą obniżkę na season passa przy tej okazji

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Tester

1630580969

Overcooked jest świetne. Grałem na PS4 w pierwszą część. Prosta, ale wymagająca gierka dla rodziny i na imprezy albo do poważniejszego grania online.

1 Fajne!
  •  
    1630581364
    Hitman dawno ograny, ale jeśli ktoś nie miał okazji to zdecydowanie świetna oferta! 
    1 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

1630583623

@mck_nysa Pamiętam jakoś odpaliłem pierwszego Hitmana na ps4 i mi nie podszedł, odpalę drugą część i zobaczę co i jak. 

1 Fajne!
  •  
    1630586215

@Masteron Hitman 1 i Hitman 2 to w zasadzie ta sama gra pod względem mechaniki, grafiki, różnych rozwiązań. Po prostu w 2 są kolejne mapy i główna oś fabularna jest kontynuowana. Mnie ta całość podeszła bardzo :) 

0 Fajne!
  •  
    1630629339

Jak dla mnie oferta lepsza niż w sierpniu, na overcooked dawno miałem chęć ale się nie złożyło, Hitman dobra gra jak ktos lubi skradanki i trochę pokombinować, w Predatora próbowałem jakieś pare miesięcy temu ale strasznie długo wyszukiwał mecze, nie wiem czy ja tak tafiałem czy serwery pustawe, ale jak jest teraz w plusie to pewnie problemu nie będzie.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1630665327

Predator splatynowalem, fajna gierka, ale platynowanie za dużo czasu zajmuje tj.online trophy 

0 Fajne!
  •  
    1631108532

Pobraliście bez problemu Overcooked? Nie mogę dodać do biblioteki. Mam PS4, a wszystkie gry na PS5 dodaję przez apkę póki co. A teraz jest problem. Normalna cena widnieje przy grze.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry