PS PLUS STYCZEŃ 2021
Na nowy rok fajne gry trafią dla posiadaczy subskrypcji :)
Greedfall
Shadow of the tomb raider
Maneater (PS5)
-
@Masteron u mnie też tyle cebulionów😂
2 Fajne! -
Możecie dodać Shadow of the Tomb Raider do biblioteki? Bo ja nie. Tylko pobrać.
0 Fajne! -
@kryjab20 ale jak ściągniesz na swoją konsolę, to automatycznie do biblioteki tobie wrzuca.
2 Fajne! -
@kryjab20 zaznacz że ściągasz, ściąganie przerwij i już masz w bibliotece
1 Fajne! -
0 Fajne!
-
@kryjab20 hmmm poczekaj. Może być coś takiego ale mogę się mylić, już wyjaśniam, gra ogólnie jest już dodana do biblioteki, ale gry masz w sklepie ps store plus, gdy skończy się ten miesiąc i zostaną dodane nowe gry, czyli w lutym to automatycznie twój Tomb Raider zostanie wrzucony do twojej biblioteki.
1 Fajne! -
@kryjab20 nie przejmuj się grę masz w 100% już w swojej bibliotece. Mam nadzieję że po mogłem.
1 Fajne! -
Jeśli masz maila z potwierdzeniem zakupu to zawsze będziesz miał dostęp do danej gry. W tych z Plusa oczywiście musi być opłacony abonament.
0 Fajne! -
@mastahluc no właśnie dostałem maila ale tylko jednego za greedfalla, normalnie jest ze za każdą grę oddzielny mail.
@Masteron zobaczymy za parę dni sprobuje dodać jeszcze raz, może to chwilowy bug.
0 Fajne! -
Przyjrzyjcie się którą wersję gry dodajecie do biblioteki :) bo też na początku miałem mindfucka,że mogę pobrać grę której nie mam w bibliotece a jak już rozejrzałem się to byłą wersja zwykła dla PS+ i normalnie mam maila z zakupu :P
https://store.playstation.com/pl-pl/concept/231844
zjedźcie trochę na dół i po prawej będzie dodanie do biblioteki :D
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo