[PS PLUS] Marzec 2019

mastahluc Support Elite Vip

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1552636630

Darmowe gry na ten miesiąc:

• Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • The Witness

Z oferty znikną:

• Divekick
  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
  • Gunhouse
  • Rogue Aces
  •  
    Odznaki:

1552684034

@Minuta1985 Ja akuratnie lubię sobie postrzelać online, więc większego wyboru nie mam. Nie przeszkadza mi to jednak, bo opłacam abonament jakoś od 2013r., a i gry od czasu do czasu pozytywnie zaskoczą :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1552718380

Dla mnie trochę śmieszne jest to, że zmuszają do zakupu plusa by pograć online, chcąc nie chcąc na miesiąc dodatkowo musisz wywalić 33zl a grę np zakupiłes za 280 zł 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552719281

Taką politykę wprowadził Microsoft , a że się przyjęła to Sony również to wprowadziło.

Niestety to  są spore pieniądze i żaden z dużych graczy ich nie odpuści

0 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1552734811

Moim zdaniem już lepszym wyjściem byłby online pass znany z PS3. Kupujesz nówkę - grasz do bólu za darmo po sieci, kupujesz taniej używkę - musisz kupić OP za te 20-30 zł żeby pograć online. A tu nie dosyć że Plus podrożał to jeszcze Sony kastruje go z gier. Brak słów.

0 Fajne!
  •  
    1552838266

Przy CODzie MW wspomnienia wracają - bardzo przyjemnie się strzelało, oby więcej takich FPSów. Bardziej nakręciłem się na The Witness i niestety rozczarowanie - trochę przerost formy nad treścią. Niby zagadki fajne, pogmatwane, ale z logicznych FPSów Talos Principle dużo lepsze. Dobrze że w plusie dostałem, bo jakbym miał wywalić kilkadziesiąt złotych za pudełko to bym się wk..., znaczy byłbym rozczarowany ;)

Dla mnie gry z Plusa to idealne rozwiązanie - zazwyczaj przynajmniej w jeden tytuł z oferty miesięcznej mnie interesuje, więc za 180 zł na rok naprawdę warto. Szkoda tylko że Vitę i PS3 olali, bo wciąż grywam na tych konsolach.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553009706

15zł za miesiąc. Taniej nie będzie

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1553030986

@Basza Ja wczoraj z ciekawości sprawdziłem multi w remasterze MW i tak mnie wciągnęło, że szok. Dynamiczne starcia, krótkie rundy, świetne mapy... Według mnie granie sieciowe w tej części jest dużo lepsze niż to, co serwowały nam kolejne CoDy...

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553036501
    Skorzystam i zapytam. Jak wygląda sprawa z graniem online na ps3? Bo  coś mi się obiło o uszy , że Sony wyłączyło czy ma wyłączyć serwery. Mogę to sprawdzić , ale nie chce mi się wyciągać którejś konsoli i zakładać konto tylko po to żeby się samemu przekonać. Czy to prawda?
    0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553039525

@maciek4281

Pierwsze słyszę. Na pewno stopniowo zamykane są serwery kolejnych gier ponieważ ich utrzymywanie dla wydawców jest nieopłacalne. Jednak tyczy się to wszystkich gier.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1553061727

@mastahluc czyli generalnie można nadal bez problemu grać online na ps3?

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry