[PS PLUS] Marzec 2019
Darmowe gry na ten miesiąc:
- Call of Duty: Modern Warfare Remastered
- The Witness
Z oferty znikną:
- Divekick
- Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
- Gunhouse
- Rogue Aces
-
@Minuta1985 Ja akuratnie lubię sobie postrzelać online, więc większego wyboru nie mam. Nie przeszkadza mi to jednak, bo opłacam abonament jakoś od 2013r., a i gry od czasu do czasu pozytywnie zaskoczą :)
0 Fajne! -
Dla mnie trochę śmieszne jest to, że zmuszają do zakupu plusa by pograć online, chcąc nie chcąc na miesiąc dodatkowo musisz wywalić 33zl a grę np zakupiłes za 280 zł
0 Fajne! -
Taką politykę wprowadził Microsoft , a że się przyjęła to Sony również to wprowadziło.
Niestety to są spore pieniądze i żaden z dużych graczy ich nie odpuści
0 Fajne! -
Moim zdaniem już lepszym wyjściem byłby online pass znany z PS3. Kupujesz nówkę - grasz do bólu za darmo po sieci, kupujesz taniej używkę - musisz kupić OP za te 20-30 zł żeby pograć online. A tu nie dosyć że Plus podrożał to jeszcze Sony kastruje go z gier. Brak słów.
0 Fajne! -
Przy CODzie MW wspomnienia wracają - bardzo przyjemnie się strzelało, oby więcej takich FPSów. Bardziej nakręciłem się na The Witness i niestety rozczarowanie - trochę przerost formy nad treścią. Niby zagadki fajne, pogmatwane, ale z logicznych FPSów Talos Principle dużo lepsze. Dobrze że w plusie dostałem, bo jakbym miał wywalić kilkadziesiąt złotych za pudełko to bym się wk..., znaczy byłbym rozczarowany ;)
Dla mnie gry z Plusa to idealne rozwiązanie - zazwyczaj przynajmniej w jeden tytuł z oferty miesięcznej mnie interesuje, więc za 180 zł na rok naprawdę warto. Szkoda tylko że Vitę i PS3 olali, bo wciąż grywam na tych konsolach.
0 Fajne! -
15zł za miesiąc. Taniej nie będzie
0 Fajne! -
@Basza Ja wczoraj z ciekawości sprawdziłem multi w remasterze MW i tak mnie wciągnęło, że szok. Dynamiczne starcia, krótkie rundy, świetne mapy... Według mnie granie sieciowe w tej części jest dużo lepsze niż to, co serwowały nam kolejne CoDy...
0 Fajne! -
Skorzystam i zapytam. Jak wygląda sprawa z graniem online na ps3? Bo coś mi się obiło o uszy , że Sony wyłączyło czy ma wyłączyć serwery. Mogę to sprawdzić , ale nie chce mi się wyciągać którejś konsoli i zakładać konto tylko po to żeby się samemu przekonać. Czy to prawda?0 Fajne!
-
Pierwsze słyszę. Na pewno stopniowo zamykane są serwery kolejnych gier ponieważ ich utrzymywanie dla wydawców jest nieopłacalne. Jednak tyczy się to wszystkich gier.
0 Fajne! -
@mastahluc czyli generalnie można nadal bez problemu grać online na ps3?
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo