[PS PLUS] Marzec 2019
Darmowe gry na ten miesiąc:
- Call of Duty: Modern Warfare Remastered
- The Witness
Z oferty znikną:
- Divekick
- Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
- Gunhouse
- Rogue Aces
-
Szału nie ma, bo akurat CoD mnie nie interesuje a TW ograłem. Czekamy na kolejny miesiąc.
0 Fajne! -
Ja z kolei nie miałem jeszcze styczności z nową wersą Modern Warfare i powiem szczerze, że jestem zaskoczony jakością wykonania. Nawet zacząłem ogrywać na Veteranie. Może do Sekiro się wyrobię :)
0 Fajne! -
Może lepiej zrobić osobny temat do PS+, niż co miesiąc zakładać nowy? Można by luźno podyskutować o ofercie, informować o przecenach dla posiadaczy itd.
0 Fajne! -
Ja również nie narzekam , bo przynajmniej ograłem zremasterowanego CoD-a którego i tak miałemzakupić więc kilka złotych zostało w kieszeni.
Oczywiście szału z tymi grami nie ma , ale całkiem źle też nie jest
0 Fajne! -
@dawid2601 Póki co skupiamy się na problemach stricte technicznych. Samo forum oczywiście zostanie jeszcze odpowiednio rozbudowane o dodatkowe grupy itp., ale to dopiero później. Narazie musimy sobie radzić w ten sposób :)
0 Fajne! -
W CoD MW swego czasu spędziłem najwięcej czasu na multi spośród innych gier. Jak czas pozwoli to dzisiaj z 3 znajomymi coś podziałamy.
0 Fajne! -
@mastahluc w formie jak za starych dawnych czasów gt ;)
Szkoda, że zamiast usuniętych gier z ps3/vita nie dają jakiejś jednej gierki na PSVR - jest już tyle tego, że byłoby z czego wybierać.
0 Fajne! -
Warto też wspomnieć, że aktualnie jest promocja na PS PLUS, 180 zł za rok ;)
0 Fajne! -
@Kowal323 Właśnie się zastanawiam czy brać. Z jednej strony Plusa mam jeszcze do lipca, ale z drugiej i tak wiem, że będę przedłużał.
0 Fajne! -
Mnie zawsze szkoda kasy na Plusa. Wolę za te pieniądze kupić sobie jakąś fizyczną grę albo dwie niż płacić haracz korporacji za możliwość grania online.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo