Ps Plus Listopad 2019
W tym miesiącu:
-Nioh
-Outlast 2
-
Do Nioha sie przymierzalem juz od kilku miesiecy w sumie, ale zawsze mnie cos innego odrywalo od tego planu, wiec tym razem na pewno skorzystam z oferty. O outlast 2 nie slyszalem za wiele dobrego, ale pewnie tez zobacze z czym sie to je
0 Fajne! -
Obie mam więc ,nic co mnie interesuje w tym miesiącu :(
0 Fajne! -
Szkoda nie moje klimaty
0 Fajne! -
Dobrze że wstrzymałem się z zakupem Nioha, bo jednak czułem że niedługo wyląduje w Plusie :) Na Outlasta 2 też się szykowałem a tu proszę.
Teraz to urlop by się przydał i można działać :)
0 Fajne! -
Jeżeli chodzi o mnie,Nioh to nie moje klimaty,ale sprawdźe co to za tytuł, ale wątpie że mi się spodoba.
2 Fajne! -
1 Fajne!
-
@konewko Jeżeli chodzi o Nioh, jest to RPG, i nie wiem czym jest to spowodowane, ale nie ma u mnie takiego brania,jak Wiedźmin 3,który jest też z RPG. Ale już jak tak ostro piszesz, to nic mi innego nie zostaje,jak sprawdzić i przekonać się, czy warto czy tylko sie wkurrr.:)
2 Fajne! -
Zainteresowałem sie kiedyś grami soulslike i kupiłem lords of the fallen ale gra wydawała mi sie dosyć niedynamiczna wiec może przy nioh sie przekonam do gier tego typu, a co do outlast 2 to chyba spoko na taka sobotnia nocke
1 Fajne! -
Biorę obie, zwłaszcza Outlasta 2
1 Fajne! -
Nioh chętnie sprawdzę. Jak do tej pory ominąłem gry tego typu szerokim łukiem, ale może nadszedł już czas trochę poumierać?
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo