[PS PLUS] Kwiecień 2019

mastahluc Support Elite Vip

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1553700628

Na kwiecień przypadają następujące gry:

• The Surge
  • Conan Exiles

Jak wrażenia? Ja na pewno zagram w The Surge - miałem to na radarze od dłuższego czasu. Conan może kiedyś.

P.S. To ta gra gdzie można modyfikować pitoka.

•  
    1554018340

Widzę, że myliłem się co do The Surge i wielu z Was w ten tytuł jednak nie grało. Nadrabiać zaległości, choć dla niektórych po trylogii DS, czy innych Sekirach może okazać się zbyt prosta.

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1554019794

Ja np. Dzięki ps+ ograłem takie tytuły jak Blodborne,Beyond: Two Souls,Cod MW,Darksiders 2 Deathinitive Edition,Deus Ex,For Honor,God of war remastered, Heavy rain, Just Cause 3, inFamous second sin,Knack,Mad Max, Mafia 3, Metal gear solid V the Phantom Pain, Ratchet & Clank, SOMA,Bulletstorm full clip edition,Hitman.

To są naprawdę fajne gierki jak dla mnie których bym nie kupił ale dzięki ps+ otrzymałem je i fajnie mi się w nie grało ale to jest tylko i wyłącznie moja opinia.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1554024034

@sullivan_1989 po prostu ludzie nie zwracają uwagi , że plus jest najzwyczajniej w świecie daniną za granie online , a te gry to tylko taki dodatek.

Conie zmienia faktu , że w tym miesiącu się nie popisali i nawet tych gier nie dodam do biblioteki na przyszłość.

@Mati92 z tymi śmieciami na xboxa to Cie nieźle poniosło. Uważam , że dostają lepsze gry niż my w plusie i dodatkowo mają usługi które Sony być może teraz dopiero wprowadzi.

Ps.  „niektóre” piszemy razem

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1554024869

No ok może mnie poniosło.

Ale na ps4 jest kilka osób z moich znajomych co narzekają że gry na Xbox one to z pegazusa wychodza:) pisze tylko to co usłyszałem. Tyle.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1554052381

@maciek4281 Dokładnie. Tak prawdę powiedziawszy to Sony nawet nie musi dawać dużych gier do abonamentu. Wcześniej były same indyki, a PS+ i tak sprzedawało się świetnie. Oczywiście nie zamierzam wywoływać żadnychj wojenek. Po prostu mówię jak jest.
    @Mati92 Jakiś czas temu o PS4 można było usłyszeć dokładnie to samo ;)

0 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1554054516
    0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry