[PS PLUS] Kwiecień 2019
Na kwiecień przypadają następujące gry:
- The Surge
- Conan Exiles
Jak wrażenia? Ja na pewno zagram w The Surge - miałem to na radarze od dłuższego czasu. Conan może kiedyś.
P.S. To ta gra gdzie można modyfikować pitoka.
-
Widzę, że myliłem się co do The Surge i wielu z Was w ten tytuł jednak nie grało. Nadrabiać zaległości, choć dla niektórych po trylogii DS, czy innych Sekirach może okazać się zbyt prosta.
0 Fajne! -
Konto usunięte1554019794
Ja np. Dzięki ps+ ograłem takie tytuły jak Blodborne,Beyond: Two Souls,Cod MW,Darksiders 2 Deathinitive Edition,Deus Ex,For Honor,God of war remastered, Heavy rain, Just Cause 3, inFamous second sin,Knack,Mad Max, Mafia 3, Metal gear solid V the Phantom Pain, Ratchet & Clank, SOMA,Bulletstorm full clip edition,Hitman.
To są naprawdę fajne gierki jak dla mnie których bym nie kupił ale dzięki ps+ otrzymałem je i fajnie mi się w nie grało ale to jest tylko i wyłącznie moja opinia.
0 Fajne! -
@sullivan_1989 po prostu ludzie nie zwracają uwagi , że plus jest najzwyczajniej w świecie daniną za granie online , a te gry to tylko taki dodatek.
Conie zmienia faktu , że w tym miesiącu się nie popisali i nawet tych gier nie dodam do biblioteki na przyszłość.
@Mati92 z tymi śmieciami na xboxa to Cie nieźle poniosło. Uważam , że dostają lepsze gry niż my w plusie i dodatkowo mają usługi które Sony być może teraz dopiero wprowadzi.
Ps. „niektóre” piszemy razem
0 Fajne! -
Konto usunięte1554024869
No ok może mnie poniosło.
Ale na ps4 jest kilka osób z moich znajomych co narzekają że gry na Xbox one to z pegazusa wychodza:) pisze tylko to co usłyszałem. Tyle.
0 Fajne! -
@maciek4281 Dokładnie. Tak prawdę powiedziawszy to Sony nawet nie musi dawać dużych gier do abonamentu. Wcześniej były same indyki, a PS+ i tak sprzedawało się świetnie. Oczywiście nie zamierzam wywoływać żadnychj wojenek. Po prostu mówię jak jest.
@Mati92 Jakiś czas temu o PS4 można było usłyszeć dokładnie to samo ;)0 Fajne! -
Konto usunięte15540545160 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo