[PS PLUS] Kwiecień 2019
Na kwiecień przypadają następujące gry:
- The Surge
- Conan Exiles
Jak wrażenia? Ja na pewno zagram w The Surge - miałem to na radarze od dłuższego czasu. Conan może kiedyś.
P.S. To ta gra gdzie można modyfikować pitoka.
-
Moim zdaniem słabo.
Dają tylko dwie gry za taką samą cenę i takie coś...
Może i The Surge nie jest taki zły, ale dla samych gier opłacać plusa w tym miesiącu nie warto.
Oczywiście moim zdaniem, każdy może mieć inne.
0 Fajne! -
jak juz zabrali na vitke i ps3 to juz powinni dodawac jeszcze jakies 2 gierki typu daggerhood ,jack jill... na ps4
1 Fajne! -
The Surge jest bardzo dobre, dla fanów gatunku soulslike zdecydowanie musthave... tyle że kto chciał to już chyba zagrał bo gierka od dawna do wyrwania za małe pieniądze. Conan Exiles pewnie sprawdzę, ale miłośnikiem budowniczych survivali nie jestem, więc pewnie szybko się odbiję.
@kinio26 - ano przydałoby się, ale wg Sony 100GB danych w chmurze rekompensuje brak pozostałych 4 gier co miesiąc. Śmieszne podejście, bo prawdę powiedziawszy w ogóle z tej usługi nie korzystam, a np. 2 dodatkowe indyki miesięcznie zdecydowanie bardziej by mnie uszczęśliwiły.
Patrząc na comiesięczną ofertę GamePass coraz bardziej się zastanawiam, czy nie kupić Xboxa...
0 Fajne! -
@mastahluc Tak sobię kminię skąd Ci się wziął The Surge z Plusie, a zapomniałem, że przecież dziś wchodzi nowa rozpiska :D W każdym razie sprawdzę z chęcią, bo słyszałem że to takie Soulsy w klimatach s-f. Conan natomiast jakoś specjalnie mnie nie interesuje. Nawet przez wzgląd na modyfikowalną maczugę ;)
@Basza Te dwa indyki ekstra, obok większych gier, to świetny pomysł. Akurat ten typ gier rzadko kupuję, a w Plusie trafiały się niezłe perełki.0 Fajne! -
Jak dla mnie dobre tytuły wielki + dla SONY.
0 Fajne! -
Nic specjalnego, jednak mogłoby być gorzej, na pewno sięgnę po Conan Exiles by wbić szybką platynę, może spróbuje The Surge.
0 Fajne! -
Najlepiej wspominam PS+ z początków żywota PS4 gdzie wrzucali w zasadzie same indyki. Sporo z nich to świetne gierki, których z jakiś powodów nie chce się kupować. Abonament to idealne rozwiązanie dla takich produkcji. W końcu gry większego kalibru bez przeszkód można zdobyć drogą wymiany itp.
1 Fajne! -
@mastahluc Dokładnie o to mi chodzi. Od premiery PS4 otrzymałem - w ramach subskrypcji - wiele świetnych "mniejszych" gier. Nawet specjalnie zajrzałem do swojej biblioteki :) - Don't Starve, Hotline Miami, Spelunky, Strider, Outlast, The Swapper, Rogue Legacy, Valiant Hearts: The Great War, Tricky Towers, Podróż, Ninja Senki DX, Downwell... Dwanaście tytułów, które wciągnęły mnie na długie godziny, a których zapewne bym nie kupił... Oczywiście ciekawych produkcji było o wiele więcej, ale tamte inne akuratnie kupiłem w wyprzedażach :D
Poza tym myślę, że nikomu nie przeszkadzałoby, gdyby obok dwóch większych gier były również dwa "maluchy". W końcu wszystkiego pobierać nie trzeba ;)0 Fajne! -
Konto usunięte1554010300
Jak czytam nie które komentarze że w ps plusie jest nic specjalnego to się śmieje. Zobaczcie jakie,jakie śmieci dają na Xbox tam dopiero tragedia a na ps + mojm zdaniem jest ok bo opłacając plusa na rok to i tak mi się opłaca ale i tak tylko gram w multi. Pozdrawia Mateusz.
0 Fajne! -
@Mati92 Też mnie bawią takie uwagi, zwłaszcza że wielu ludzi oczekuje co miesiąć gier AAA, a według mnie w PS+ nawet na początku obecnej generacji dostawaliśmy ciekawe tytuły.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo