PS Plus CZERWIEC. ZMIANA!
Witam. Sony właśnie ujawniło pierwsza grę na czerwiec i jest to Call of duty WWII. Co więcej grę pobierzemy dużo wcześniej niż zazwyczaj już jutro udostępnia tę produkcji a najpóźniej w środę dowiemy się o drugiej grze.
-
Ten sklep ma jakieś spore problemy. Na grupach FB pełno ludzi pisze o trudnościach związanych z otrzymaniem od nich kodu.
0 Fajne! -
@mastahluc no sam sie o nich niestety przekonalem, ciagle jest tworzone nowe zgloszenie na moje zamowienie i ciagle jest niby jakis problem natury technicznej. No nic walcze dalej :D
0 Fajne! -
Osobiście polecam Empik moje zamówienie rocznego abonamentu PS+ zrealizowali w dobrym tempie po niespelna 48h było u mnie.
1 Fajne! -
Dlatego ja zamawiam kody w RTV Euro AGD
0 Fajne! -
Ja kupiłem kiedyś tu
https://www.eneba.com/pl/psn-playstation-network-card-365-days-poland-psn-key-poland
po chwili kod jest wysyłany na maila.
1 Fajne! -
ja zamawiałem w xkomie w czerwcu rok temu za około 150zł też wszystko bez problemu, wiec podejrzewam, że i tym razem będzie w tej cenie niedługo, jak chcecie kupić taniej to wstrzymajcie się jeszcze
0 Fajne! -
Każdemu łowcy promocji polecam właśnie tę stronę i Gamivo. Okazji najlepiej wypatrywać na Łowcach Gier lub Pepper. Z kodami zniżkowymi doładowania portfela czy PS+ wychodzą w naprawdę fajnych cenach. Ja np. teraz kupiłem parę doładowań portfela kwotą 100 zł za 85 zł.
0 Fajne! -
druga gra w ps plus to battlefront 2 ? gdzies mi migneło ktos potwierdzi ?
0 Fajne! -
@kinio26 nikt nie potwierdzi, bo nikt nie wie :p
0 Fajne! -
Podobno na State of Play mają dzisiaj ogłosić drugą grę.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo