PS Plus CZERWIEC. ZMIANA!
Witam. Sony właśnie ujawniło pierwsza grę na czerwiec i jest to Call of duty WWII. Co więcej grę pobierzemy dużo wcześniej niż zazwyczaj już jutro udostępnia tę produkcji a najpóźniej w środę dowiemy się o drugiej grze.
-
0 Fajne!
-
@konewko w przypadku gier które zaoferowano w plusie uważam że jak ktoś sprzeda za 30zł to i tak jest dobrze. No bo racja, niektórzy plusa nie mają bo jest im niepotrzebny. Ale za gre ktora ma sie za darmo żądać 50zł to jest dla mnie Januszowsky business.
I chyba też nie zdradzę jakiejś wielkiej tajemnicy że są na tym portalu osoby które grami wymieniać się nie chcą z normalnej oszczędności a pragną tylko się wzbogacić na nich poprostu nimi handlując. Jak to w Polsce. Niema lepszego portalu do wymiany gier niż ten tutaj, sprzedać tez mi sie na nim udalo co nieco, ale cos kupic w uczciwej cenie jest juz ciezej. Trzeba weszyc okazje i miec szybki internet :) pozdro dla normalnych graczy a nie businesowych wyjadaczy.
0 Fajne! -
Coś mi się wydaje że będzie z tym CODEM tak jak parę miesięcy temu z Pesem.
0 Fajne! -
Moim zdaniem gra magicznie nie traci na wartości jak wyląduje w PS+. Dopóki duża ilość ofert nie spadnie z ceny z uwagi na pojawienie się danej gry w abonamencie to nie widzę powodu bym sam z siebie miał obniżać jej cenę. Masa ludzi nie ma PS+ i taki ktoś jest skłonny skorzystać z oferty z ceną, za jaką dana gra jest wystawiona przed pojawieniem się w abonamencie. Mnie się udało pozbyć każdą grę, którą dodali do PS+ za taką cenę, jaką wyznaczyłem zanim trafiła do usługi. Mało tego - transakcje odbywały się w czasie, gdy te gry akurat były w ofercie PS+. I ani ja nie czuję nie Januszem, ani nie uważam, że ktoś dał z siebie zrobić jelenia.
0 Fajne! -
Fair enough.
1 Fajne! -
No niestety chyba nie będzie 2+1.
Reklama PS Plus.
(Zaloguj się żeby zobaczyć filmy)
0 Fajne! -
Ten filmik wygląda jak typowy fake. Jeszcze trwa całe 6 sekund.
0 Fajne! -
@Zurek fajna muzyczka jest. Puściłem loopa na 15 minut i pierdolca prawie dostałem :D
0 Fajne! -
Ja bym po minucie dostał ^^
0 Fajne! -
A ja jestem ofiarą tej całej promocji, nie zamawiajcie PS Plus na rok z media expert, kupilem w poniedzialek i do tej pory nie otrzymalem i walcze ciagle z ich BOK-iem. Nie polecam.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo