PS Plus CZERWIEC. ZMIANA!

DeadZone

1590427783

Witam. Sony właśnie ujawniło pierwsza grę na czerwiec i jest to Call of duty WWII. Co więcej grę pobierzemy dużo wcześniej niż zazwyczaj już jutro udostępnia tę produkcji a najpóźniej w środę dowiemy się o drugiej grze. 

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1590436388

@Asamer w takim razie dobrze, że jej nie ma.

Ba dum tsss :D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1590437335

@konewko w przypadku gier które zaoferowano w plusie uważam że jak ktoś sprzeda za 30zł to i tak jest dobrze. No bo racja, niektórzy plusa nie mają bo jest im niepotrzebny. Ale za gre ktora ma sie za darmo żądać 50zł to jest dla mnie Januszowsky business. 

I chyba też nie zdradzę jakiejś wielkiej tajemnicy że są na tym portalu osoby które grami wymieniać się nie chcą z normalnej oszczędności a pragną tylko się wzbogacić na nich poprostu nimi handlując. Jak to w Polsce. Niema lepszego portalu do wymiany gier niż ten tutaj, sprzedać tez mi sie na nim udalo co nieco, ale cos kupic w uczciwej cenie jest juz ciezej. Trzeba weszyc okazje i miec szybki internet :) pozdro dla normalnych graczy a nie businesowych wyjadaczy. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1590439324

Coś  mi się wydaje że będzie z tym CODEM tak jak parę miesięcy temu z Pesem. 

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1590440902

@kryjab20

Moim zdaniem gra magicznie nie traci na wartości jak wyląduje w PS+. Dopóki duża ilość ofert nie spadnie z ceny z uwagi na pojawienie się danej gry w abonamencie to nie widzę powodu bym sam z siebie miał obniżać jej cenę. Masa ludzi nie ma PS+ i taki ktoś jest skłonny skorzystać z oferty z ceną, za jaką dana gra jest wystawiona przed pojawieniem się w abonamencie. Mnie się udało pozbyć każdą grę, którą dodali do PS+ za taką cenę, jaką wyznaczyłem zanim trafiła do usługi. Mało tego - transakcje odbywały się w czasie, gdy te gry akurat były w ofercie PS+. I ani ja nie czuję nie Januszem, ani nie uważam, że ktoś dał z siebie zrobić jelenia.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1590442217

@mastahluc

Fair enough.

1 Fajne!
  •  
    1590562314

No niestety chyba nie będzie 2+1.

Reklama PS Plus.

(Zaloguj się żeby zobaczyć filmy)

0 Fajne!
  •  
    1590563422

@eMRom

Ten filmik wygląda jak typowy fake. Jeszcze trwa całe 6 sekund.

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1590564275

@Zurek fajna muzyczka jest. Puściłem loopa na 15 minut i pierdolca prawie dostałem :D

0 Fajne!
  •  
    1590564329

@konewko

Ja bym po minucie dostał ^^

0 Fajne!
  •  
    1590586751

A ja jestem ofiarą tej całej promocji, nie zamawiajcie PS Plus na rok z media expert, kupilem w poniedzialek i do tej pory nie otrzymalem i walcze ciagle z ich BOK-iem. Nie polecam. 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry